BetXpert har fundet de bedste odds på Danmark – Kroatien. Der er EM-bronzemedaljer på spil i kampen.

Danmark skal spille bronzekamp ved EM 2020 i kvindehåndbold søndag eftermiddag. Modstanderen hedder Kroatien, og Danmark er ifølge bookmakernes odds store favoritter. 

Danmark tabte fredag aften med 24-27 mod Norge i semifinalen. Nu gælder det om at rejse sig og få bronzemedaljer ud af EM-anstrengelserne. 

BetXpert viser dig her de bedste odds på Danmarks store kamp.

De bedste odds til Danmark – Kroatien

Herunder finder du de bedste odds til Danmark – Kroatien. Bookmakernes odds indikerer som tidligere nævnt meget tydeligt, at de rød-hvide er store favoritter.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Danmark 1,13
Uafgjort 18,50
Kroatien 11,00
Hvem vinder kampen (Asian handicap 5,5 mål)? Højeste odds Bookmaker
Danmark (-5,5 mål) 1,85
Kroatien (+5,5 mål) 2,05
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 51,5 mål 2,02
Under 51,5 mål 1,85
Over 52,5 mål 2,23
Under 52,5 mål 1,60

OBS: Odds er fra lørdag den 19. december klokken 13.39.

Odds på dansk sejr på minimum 6 mål hos Tipwin

Bedømt ud fra bookmakernes odds, er de ikke i tvivl om, at Danmark er kæmpe favoritter. Odds 1,13 for en dansk sejr tiltaler nok ikke så mange. Derfor kunne man måske tænke i at prøve sig af med Danmark -5,5 mål til odds 1,85 hos Tipwin*. Spiller du på det, får du gevinst, såfremt Danmark vinder med seks eller flere overskydende mål. 

Danmark vil rejse sig efter semifinalenederlag

Stik imod alle odds var Danmark ved at skabe noget af en overraskelse fredag aften. Her spillede vi semifinale mod Norge. Og det gjorde vi rigtig godt. I hvert fald i 1. halvleg og et godt stykke af 2. halvleg. 

Danmark var oppe at føre med fire mål mod Norge og kunne gå til pause med en tremålsføring. Desværre viste nordmændene klassen i de sidste 30 minutter, hvor Danmark ikke helt kunne leve op til den flotte 1. halvleg. 

Derfor endte det med et nederlag på 24-27. Det var en flok skuffede og indebrændte danske piger, som mødte pressen efter kampen. Det var tydeligt at mærke på dem alle, at de var utrolig ærgerlige over nederlaget. Samtidig var der også et klart budskab om, at nu skulle de rejse sig i bronzekampen - og det skal gå ud over Kroatien. 

Det er i det hele taget noget af en overraskelse, at Kroatien er kommet så langt i turneringen. Kroatisk kvindehåndbold har ikke just de stolteste traditioner og er da også sluttet sidst ved de seneste to EM-turneringer. 

Kroatien vil naturligvis også gerne rejse sig efter semifinalederleget til Frankrig. Spørgsmålet må imidlertid være, om de kan stille meget op mod et stærkt dansk hold, som tilmed er meget sultne efter at få medaljer på hjemmebane. 

Livestream Danmark - Kroatien gratis

Hvis du er på udkig efter et gratis livestream til Danmark - Kroatien, er der heldigvis gode råd at hente. Hos bet365* og Unibet* kan du streame EM-opgøret helt gratis. Det kræver blot, at du har en konto med penge på. Du bliver dog ikke trukket nogle af disse penge, når du livestreamer Danmark - Kroatien eller andre kampe. 

Du kan eventuelt læse mere om livestreaming af Danmark - Kroatien her. Du kan være i gang med at se EM-håndbold og masser af andre håndboldturneringer og fodboldturneringer i løbet af fem minutter. Nemt, gratis og 100 procent lovligt.