BetXpert viser dig her, hvordan du får et Danmark – Kroatien livestream gratis og helt lovligt. Du kan dermed livestreame EM-bronzekampen i kvindehåndbold på de bedste livestreams. 

BetXpert viser dig her, hvordan du får et gratis Danmark – Kroatien livestream. Det er supernemt, og du kan være i gang med at streame på under fem minutter. 

Helt kort fortalt kræver det blot, at du har en konto hos eksempelvis bet365* eller Unibet*. Så kan du streame Danmark – Kroatien gratis, lovligt og helt uden besvær. 

Det er faktisk ikke kun kampen Danmark – Kroatien, du kan livestreame. Du kan se alle kampe ved håndbold EM 2020 for kvinder, når du har oprettet en konto hos bet365* eller Unibet*. Eneste krav er, at du har penge stående på din konto. Én øre er nok. 

EM-bronzekampen mellem Danmark og Kroatien spilles på søndag klokken 15.30. 

Livestream Danmark – Kroatien gratis hos bet365*

Hvis du gerne vil livestream Danmark – Kroatien gratis, er bet365* et rigtig godt sted. Her kan du helt gratis streame alle kampe live fra EM 2020 i håndbold.

Det er supersimpelt at livestreame Danmark - Kroatien hos bet365*. Det kræver blot, at du har penge på din bet365-konto. Bet365* tager ikke nogle af disse penge, når du streamer kampe. Det er blot et krav, at du har penge stående på din konto for at kunne benytte deres gratis live streams. Én øre er nok. 

Sådan livestreamer du Danmark – Kroatien

BetXpert viser dig her, hvordan du nemt og hurtigt kan få dit livestream til Danmark - Kroatien gratis. Det kræver blot, at du har en konto hos bet365*. Følg de nedenfor fremviste punkter, og du kan være i gang med at streame på fem minutter.

  • Gå til bet365's hjemmeside og klik på den gule knap "Opret"
  • Udfyld formularen med navn, adresse, e-mail etc.
  • Indbetal 50 kroner (minimumsbeløbet) eller mere
  • Hvis du tager imod tilbuddet om en velkomstbonus, er der helt op til 1.000 kroner at hente. Dette er dog frivilligt. 

Husk, at bet365* ikke tager nogle af dine penge, når du streamer. Det er blot et krav, at du har penge på din konto. Én øre er nok. 

Når du har oprettet en konto og lavet en indbetaling, er det blot at finde EM-bronzekampen Danmark - Kroatien. Det gør du på helt samme måde, som hvis du skulle finde odds til kampen; dette enten via "Liveodds"-menuen øverst eller menuen ude til venstre, hvor du finder de forskellige sportsgrene. Når du har fundet kampen, klikker du blot på play-symbolet. 

Proceduren er den samme hos Unibet*. Her finder du ”Opret konto” oppe i højre hjørne. Minimumsbeløbet for indbetalinger er 40 kroner hos Unibet*

Efter oprettelsen er du sikret gode, gratis og lovlige livestreams. Ikke blot til EM-bronzekampen Danmark - Kroatien, men også til en myriade af andre kampe og ligaer. Og så længe du har penge på kontoen, er du sikret rettigheden til at se livestreams fremadrettet. Som nævnt tidligere er det tilstrækkeligt blot at have én øre stående på sin Unibet-konto for at kunne se med. 

Det er med andre ord en nem sag at streame EM-bronzekampen Danmark – Kroatien på live stream, hvis du ikke er indehaver af et flow-tv-abonnement. 

Live streaming af mange forskellige ligaer

Det er langtfra kun håndbold EM 2020, du kan live streame hos bet365* og Unibet*. De to bookmakere har et væld af internationale fodboldturneringer, som du tilmed kan livestreame kvit og frit. Det drejer sig blandt andet om Serie A, La Liga, Ligue 1, Æresdivisionen, Allsvenskan, Belgiens Jupiler League, Super League i Schweitz og mange flere. 

Herudover kan du også se flere forskellige håndboldligaer. Ikke mindst Champions League. 

Odds på Danmark – Kroatien

BetXpert har også fundet de bedste odds på Danmark - Kroatien. Nu da du alligevel har sat dig for at se finalen, kunne det jo også være, at du vil have en skilling ud på den. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Danmark 1,10
Uafgjort 14,00
Kroatien 12,00,
Hvem vinder kampen (Asian hansicap 5,5 mål)? Højeste odds Bookmaker
Danmark (-5,5 mål) 1,85
Kroatien (+5,5 mål) 1,90
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 50,5 mål 1,95
Under 50,5 mål 1,80

OBS: Odds er fra fredag den 18. december klokken 22.27. Bet365* er i skrivende stund eneste bookmaker med odds på Danmark - Kroatien. 

Odds på dansk sejr mod Kroatien hos bet365

Oddsene viser med al tydelighed, at vi er store favoritter til at vinde bronze ved EM. Det siger odds 1,10 for dansk med al tydelighed. Det er da også en mindre sensation, at Kroatien overhovedet er nået til denne kamp om 3.-pladsen. De har sluttet sidst ved de seneste to EM-turneringer. 

1,10 er ikke et særlig højt odds, og derfor kan man måske med rette kigge nærmere på de odds 1,85 for en dansk sejr på minimum seks overskudende mål. De danske piger virkede meget indebrændte efter nederlaget i semifinalen til Norgen. Målet er helt klart nu: Kroatien må ikke få et ben til jorden og skal blæses ud af hallen. 

Danmark - Kroatien spilles søndag klokken 15.30.

Hvis du gerne vil vide lidt mere om EM 2020 i håndbold, så kan vi anbefale dig at slå et smut forbi vores store EM optakt.

Se Danmark - Frankrig live i tv

Har du et flow-tv-abonnement, kan du se Danmark - Frankrig på TV 2's hovedkanal. TV 2 viser også alle de andre kampe fra slutrunden på TV 2 Play og TV 2 SPORT.