I anden gruppekamp ved VM i fodbold skal det danske herrelandshold op mod de forsvarende verdensmestre fra Frankrig. BetXpert bringer her udvalgte odds på Danmark - Frankrig.

Både Danmark og Frankrig indledte VM-slutrunden tirsdag, og her blev det til en bedre start for de regerende verdensmestre end for Hjulmands mandskab. Danmark spillede 0-0 mod Tunesien, og Frankrig vandt med 4-1 over Australien. 

Odds på Danmark - Frankrig hos NordicBet

De danske drenge havde to fremragende kampe mod Frankrig tidligere på året, da de tørnede sammen i Nations League. I juni sejrede Danmark 2-1 på Stade de France i Paris, og i Parken over tre måneder senere vandt Hjulmands mandskab igen. Denne gang med 2-0. 

Med de to fine resultater mod Frankrig i 2022 in mente skal der da også være grund til optimisme her, selvom motivationen hos Frankrig ganske givet vil være på et helt andet niveau, end den var det i Nations League. 

Spil 50 kroner på Danmark - Frankrig og få 50-kroners bonusbet hos Danske Spil* 

  • Gå til DanskeSpil.dk og log ind eller opret en konto - det tager under 5 minutter
  • Foretag en indbetaling på minimum 50 kroner, hvis du ikke allerede har penge på din konto
  • Spil for præcis 50 kroner på VM-kampen Danmark - Frankrig (live eller prematch)
  • Du kan spille fra PC, mobil eller tablet
  • Når du har bekræftet dit spil, får du dit 50-kroners bonusbet, som kan bruges på VM
  • Kampagnen gælder frem til og med hele kampen Danmark - Frankrig, der har kampstart lørdag den 26. november klokken 17.00

Få dit bonusbet her

Læs mere

Odds på Danmark - Frankrig

De franske verdensmestre er favoritter til at tage de tre point, men de er absolut ikke storfavoritter ifølge bookmakerne. Der er kampstart lørdag den 26. november klokken 17.00, og kampen spilles på Stadium 974. 

Odds på Danmark - Frankrig: 1X2 Højeste odds Bookmaker
Danmark 4,80
Uafgjort 3,60
Frankrig 1,90
Odds på Danmark - Frankrig: over/under 2,5 mål Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 2,25
Under 2,5 mål 1,75
Danmark - Frankrig odds: begge hold scorer Højeste odds Bookmaker
Ja 2,06
Nej 1,85

Odds er senest opdateret torsdag den 24. november klokken 10.03.

Spil på Danmark - Frankrig hos ComeOn

Danmark var glimrende mod Frankrig i de to opgør i Nations League tidligere på året, hvor det blev til imponerende sejre i begge kampe mod de franske stjerner. VM er dog noget helt andet end Nations League, og det må forventes, at det bliver et lidt anderledes kampbillede i Qatar. Særligt i Parken var det en fuldt fortjent dansk sejr. 

Danmark spillede en sløj første halvleg mod Tunesien, og kun en offside på OB-angriberen Issam Jebali forhindrede Danmark i at komme bagud. 

I anden halvleg blev det bedre, og faktisk fik Danmark også netmaskerne til at blafre, men for anden gang i opgøret blev et mål annulleret. 

Indskiftede Andreas Cornelius havde en gigantisk mulighed for at bringe Danmark foran senere i halvlegen, men han fik ikke ordentlig traf på bolden og hans ringe hovedstød ramte stolpen. Også Jesper Lindstrøm var tæt på at score mod Tunesien. Den formstærke Frankfurt-spiller sendt et veludført spark af sted, men Tunesiens keeper Aymen Dahmen afværgede. 

Tirsdag aften var der måske nogle derude, der fik flashback til Frankrigs skuffende VM i 2002, da Craig Goodwin sparkede Socceroos foran med 1-0 på Al Janoub Stadium allerede efter syv minutter, men Frankrig rejste sig hurtigt, og ved pausen var stillingen 2-1 til Frankrig, og tankerne om endnu et exit for et regerende fransk verdensmesterhold var derved parkeret for nu.

Det hele sluttede 4-1, og Olivier Giroud kom på tavlen to gange, og de to mål bragte Giroud op på en delt førsteplads med Thierry Henry over de mest scorende på det franske landshold i historien. Et mål mere fra Giroud under slutrunden, og han går forbi Arsenal-legenden. 

Læs eventuelt også vores artikel om de bedste odds på Danmarks VM 2022

Danmark - Frankrig: spilforslag

Lige nu er der intet spilforslag til Danmark - Frankrig her på BetXpert, men hvis du har interesse i det, kan du finde alle VM-spilforslag fra vores ekspertpanel her

Du kan se statistik og andet på Danmark - Frankrig her

Bud på startopstillinger

Danmark: Schmeichel - Andersen, Christensen, Kjær - Kristensen, Jensen, Højbjerg, Mæhle - Eriksen - Skov Olsen, Dolberg

Frankrig: Lloris - Pavard, Konaté, Upamecano, T. Hernandez - Tchouaméni, Rabiot - Dembélé, Griezmann, Mbappé - Giroud

Således stillede Danmark og Frankrig op, da de mødte henholdsvis Tunesien og Australien. Der er dog en enkelt ændring i begge opstillinger. Hos Danmark startede Thomas Delaney i første kamp, men han måtte udgå med en skade mod Tunesien, og den skade har desværre vist sig så alvorlig, at han har forladt den danske VM-lejr.

Hos Frankrig startede Lucas Hernandez inde mod Australien, men han blev ligeledes skadet undervejs og erstattet med lillebroren Theo Hernandez. Det er også siden kommet frem, at Lucas Hernandez er ude resten af VM, og han føjes dermed til den efterhånden lange liste over skadede franske spillere. 

Det er svært at forudsige startopstillingen til Danmark - Frankrig, da det selvsagt afhænger af, hvordan de to hold vil gribe kampen an taktisk. Danmark var ikke gode i første halvleg mod Tunesien, så vi får formentlig et par nye ansigter i startelleveren mod de franske verdensmestre. 

Se her vores konkurrence til Danmark - Frankrig, hvor du kan vinde et gavekort.

Danmark - Frankrig: livestream

Hvis du er på farten og ikke er nær dit fjernsyn den 26. november klokken 17.00, har du mulighed for at streame Danmark - Frankrig direkte på TV 2 Play via din telefon, computer eller tablet.   

For at du kan livestreame Danmark - Frankrig, kræver det selvfølgelig, at du har det rette abonnement hos TV 2 Play. 

Læs her vores artikel om alle VM-stadioner.

FAQ: Danmark - Frankrig

🔎Hvor mange gange har Danmark - Frankrig spillet mod hinanden ved VM i fodbold?

Danmark og Frankrig har tidligere mødt hinanden tre gange i VM-regi. Første gang i 1998, anden gang i 2002 og senest i 2018. Statistikken er i øvrigt helt lige. Frankrig har vundet én gang, Danmark har vundet én, og de har spillet uafgjort. 

🔎Hvem viser Danmark - Frankrig?

Du kan se Danmark - Frankrig direkte på TV 2 den 26. november klokken 17.00. 

🔎Hvor spilles Danmark - Frankrig til VM?

Danmark møder Frankrig på Stadium 974 i Doha. 

🔎Hvornår spilles Danmark - Frankrig?
Kampen spilles tirsdag den 26. november klokken 17.00.

🔎Hvem viser VM i fodbold?
Det er DR1 og TV 2, der viser direkte billeder fra VM i Qatar. Du kan også streame VM på DRTV og TV 2 Play. 

🔎Hvem er favoritter i Danmark - Frankrig?
Ifølge bookmakerne er det de franske verdensmestre, der er favoritter til at tage de tre point.