Så starter VM i ishockey! Danmark er med i det eksklusive selskab, men ifølge den førende Skandinaviske Internet bookmaker-virksomhed Expekt*.com, bliver VM en hård omgang for det danske mandskab.

Expekt*.com har lagt odds ind på VM som starter på lørdag i Wien, og de rød-hvide spås ikke de store chancer for succes ved slutrunden i Østrig.

Skulle Danmark mod alle odds ende øverst på sejrsskamlen, kan man hos Expekt*.com hente pengene intet mindre end 1000 gange igen. Vores skandinaviske broderlande Sverige og Finland står her betydeligt stærkere og giver blot pengene hhv. syv og 10 gange pengene igen.

De rød-hvide er havnet i en hård pulje med Finland, Sverige og Ukraine, og det bliver meget vanskeligt for det danske hold bare at komme på pointtavlen. På den anden side overraskede holdet alt og alle ved VM for to år siden i Finland, hvor man lagde ud med at besejre USA med 5-2 og spillede 2-2 mod de senere verdensmestre fra Canada.

Opvarmningen til VM har også været lovende, idet man har spillet 1-1 mod Hviderusland og i den sidste kamp inden rejsen til Østrig kom sensationen så, i det man slog verdensranglistens nr. tre, Slovakiet, med 2-1 i Odense.

Absolutte favoritter ved VM er ifølge Expekt*.com Tjekkiet (odds 3,85), de regerende verdensmestre Canada (odds 4,25) samt Rusland (odds 4,75).

Det er stadig en meget ny situation for Danmark at tilhøre verdens 16 bedste ishockeynationer – man spillede sit første A-VM i 2003 og skal ved dette VM hovedsageligt koncentrere sig om at forsøge at blive i A-gruppen, hvilket f.eks. kan opnås, hvis man slår Ukraine i den sidste gruppekamp.

Expekt*.com tilbyder mange specialspil på Danmark ved VM i ishockey – blandt disse er: Vinder Danmark en kamp ved VM odds 2.30 for ja og 1.50 for nej. Se flere odds på www.expekt*.com.

Yderligere information om den spændende slutrunde på isen og de deltagende hold kan findes på http://www.ishockey.dk

Eksempler på odds
Danmark vinder VM - odds 1000
Sverige vinder VM - odds 7
Danmark vinder sin gruppe - odds 90
Over 5,5 mål i kampen Danmark - Finland - odds 1,65

Se alle odds hos Expekt*.com.