Marx eller Jesus... Hmm. Heldigvis er det ikke op til os at afgøre dén dyst selv om det i dag både er 1. maj (Arbejdernes Kampdag) OG Kristi Himmelfartsdag. Vi vender i stedet blikket mod dagens interessante sportsbegivenheder, herunder den danske pokalfinale og UEFA Cup-semifinalerne.

Apropos vil vi dog lige komme med et enkelt godt råd, mht Marx/Jesus: Hvis man er både kristen og socialist og har svært ved at vælge i dag - Fælledparken eller Kirken, arbejdersange eller salmer? - så kan man jo overveje et kompromis: Gå i Parken og se årets pokalfinale.

Kl. 15 går det løs mellem Brøndby og Esbjerg. Begge mandskaber har udspillet deres rolle i denne sæsons SAS Liga, men er så meget desto mere opsatte på at snuppe pokalen med sig hjem. Men hvor ryger den hen; til Vestegnen eller Vestjylland?

Læs Peter Ager Kristensens analyse og se det medfølgende tip: http://www.betxpert.com/ekspert/andre/#65045

UEFA Cup: Russisk-tysk slag

Ude i Europa gælder det semifinalerne i UEFA Cuppen, og her har Torben N. Sørensen en analyse af og et tip til det russisk-tyske storslag mellem Zenit Skt. Petersborg og Bayern München. Her skal tyskerne naturligvis være favoritter, trods udebane, men det er nu alligevel pudsigt at bookierne fortsætter med i dén grad at undervurdere det russiske mandskab. Der immervæk har udslået Villarreal, Marseille og Leverkusen. OG fik 1-1 i den første kamp, i München.

Læs Torbens analyse (kampstart kl. 18:30: http://www.betxpert.com/ekspert/torben/#65047

Den anden semifinale-returkamp står mellem Fiorentina og Glasgow Rangers. Her nøjes vi med en info-analyse.

Oversigt over alle analyser

Tjek også dagens øvrige tip der bl.a. tæller Danmarksserie-fodbold og golf.

Se en oversigt over alle analyserne på forsiden eller hér:

http://www.betxpert.com/ekspert/analyser.asp

Hold også øje med vores brugertip-sektion (tryk på fanebladet i ovennævnte oversigt). Og med vores forum: http://www.betxpert.com/forum/