Sponsoreret indhold fra Betsafe

NBA-sæsonen er klar til at kulminere i et brag af en finaleserie. Golden State Warriors og Cleveland Cavaliers skal duellere, men det bliver også et opgør mellem den nykårede MVP Stephen Curry og basketball-koryfæet LeBron James. Betsafe mener, at finaledebutanten Curry udspiller kollegaen og bliver opgørenes mest værdifulde spiller.

Basketballelskere kan roligt slikke sig om munden, når de kigger på de to NBA-finalister. Mens LeBron James skal til sin femte finaleserie i streg, så er situationen en anden hos Golden State. Warriors kvalificerede sig nemlig til holdets første finale i 40 år, og det kan mandskabet især takke Stephen Curry for. LeBron James har to gange kunnet lade sig kåre som finalernes mest værdifulde spiller, men hvis man skal tro Betsafe, er det Stephen Currys år i år. Bookmakeren betaler blot pengene 1,45 gange igen, hvis Curry snupper sæsonens anden MVP-kåring.

MVP-trofæet tilfalder som regel den vigtigste spiller fra det vindende hold, og Betsafe gør da også Warriors til storfavoritter. Bookmakeren giver odds 1,40 gange på, at Golden State endelig får nyt inventar til det støvede trofæskab.

"Det er to af ligaens allerstørste stjerner, som matcher op i årets NBA-finale. LeBron James' hold er bare altid med, når der bliver kæmpet om trofæet, og Curry har været sæsonens klart bedste spiller. James skal nok vinde flere mesterskaber og MVP-titler, men Curry spiller bare bedre basketball i år, og han er også begavet med nogle bedre holdkammerater, end det er tilfældet for LeBron James i Cleveland," siger Thomas Holm, oddssætter hos Betsafe.

De to hold tager hul på finaleserien natten mellem torsdag og fredag i den kommende uge. Det første hold der vinder fire kampe kan efterfølgende lade sig hylde som årets mestre.

Hvem bliver MVP i finaleserien?

Stephen Curry: odds 1.45

LeBron James: odds 2.85

Klay Thompson: odds 8.00

Kyrie Irving: odds 12.50

Draymond Green: odds 14.50

JR Smith: odds 60.00

Iman Shumpert: odds 75.00

Tristan Thompson: odds 100.00

Andrew Bogut: odds 125.00

Harrison Barnes: odds 125.00

Andre Iguodala: odds 125.00

David Lee: odds 225.00

Timofey Mozgov: odds 225.00

Matthew Dellavedova: odds 225.00

James Jones: odds 225.00

Alle andre spillere: odds 50.00


Hvem bliver NBA-mestre 2014/15?

Golden State Warriors: odds 1,41

Cleveland Cavaliers: odds 3,00

 Se, hvordan du streamer den kommende sæson af NBA.

Find spillet på Betsafe.dk under Basketball - NBA - NBA Specials