Sponsoreret indhold fra Betsafe

Chris Froome og Giro-vinderen Nairo Quintana er Betsafes favoritter til at vinde Vuelta a Espana. Bookmakeren tror ikke, at Alberto Contador er kommet sig tilstrækkeligt over sin skade til at spille en rolle.

Forud for Tour de France var Chris Froome og Alberto Contador præcis lige store favoritter til at vinde det franske etapeløb. Og selvom begge ryttere udgik af Tour'en efter styrt, så er styrkeforskellen øget markant forud for Vuelta a Espana, som begynder i weekenden. Sådan lyder vurderingen i hvert fald, hvis man spørger Betsafe.

Bookmakeren giver nemlig beskedne odds 2,40 for en samlet sejr til Chris Froome, mens Alberto Contador står i høje odds 9. Den største favorit er dog colombianske Nairo Quintana til odds 2,10.

"Contadors skade var mere alvorlig end Froomes, og han har haft mindre tid til at komme sig. Derfor tror vi ikke, han for alvor kan blande sig i kampen om Vuelta-sejren. Til gengæld er vi spændte på duellen mellem Quintana og Froome. Movistar stiller med et meget stærkt hold til at støtte colombianeren, og det kan godt blive udslagsgivende", siger Betsafes oddssætter Thomas Holm.

Chris Anker Sørensen er bookmakerens bedste bud på en dansk etapesejr i Vuelta'en. Han betaler pengene 4,50 gange igen, hvis han krydser stregen som den første på en af etaperne. Kollegaen Michael Valgreen kan spilles til odds 9,55.

Vuelta a Espana begynder lørdag 23. august og kan blandt andet følges på Eurosport og TV2.

Hvem vinder Vuelta a Espana 2014?

Betsafe odds
Nairo Quintana 2,10
Chris Froome 2,40
Joaquim Rodriguez 8,00
Alberto Contador 9,00
Alejandro Valverde 20,00
Chris Horner 25,00
Rigoberto Uran 29,00
Fabio Aru 30,00
Thibaut Pinot 50,00
Andrew Talansky 50,00

Vinder Chris Anker Sørensen en etape?

Betsafe odds
Ja: 4,50
Nej: 1,17

Vinder Michael Valgreen en etape?

Betsafe odds
Ja: 9,55
Nej: 1,03

Vinder en dansker en etape?

Betsafe odds
Ja: 4,00

Find spillet på Betsafe under Cykling - Vuelta a Espana