Pætur Albinus brager tilbage i ekspertpanelet med en stærk fidus til det ubesejrede tophold B36 Tórshavn. Der er masser af værdi at hente i comeback-tippet.

Det er ikke så tit, man lige kommer forbi den færøske fodboldliga, men vores ekspert Pætur Albinus gør nu comeback i panelet og byder på en ganske særlig færøsk specialitet, når han tager os med en tur med opgøret mellem EB/Streymur og B36 Tórshavn.

Det suveræne førerholdet B36 Tórshavn er endnu ubesejret efter 16 spillerunder og har oparbejdet et ganske imponerende forspring ned til forfølgerne. Pætur Albinus har da også fidus til endnu en sejr til B36 Tórshavn i comeback-tippet.

Vi har lige hevet fat i Pætur for at byde ham velkommen tilbage i ekspertpanelet og for han også lige får chancen for at præsentere sig selv:

"Jeg er født og opvokset i udkanten af den færøske hovedstaden, Tórshavn, der kaldes for Hoyvík. Jeg arbejder som sportsjournalist for avisen Sosialurin, hvor jeg bl.a. følger den færøske Effodeildin tæt.


Gennem mit arbejde har jeg fået interesse for mange sportsgrene og følger efterhånden de allerfleste. Jeg spiller bordtennis, hvor er på landsholdet og i den forbindelse har rejst til 25-30 lande.


Min betting-filosofi er klassisk value-hunting og efterhånden også bare sund fornuft, da oddsene på den færøske liga ret tit er helt fejlplacerede - har en fornemmelse af at det er pga manglende interesse for så lille en liga og fordi at hele markedet passer sine %'er efter NordicBet*, der altid er først ude og som de eneste har en oddssætter.


Det er gået rigtig godt i brugertips, hvor jeg fik positive tilbagemeldinger og blev opfordret til at blive en del af ekspertpanelet igen. Det glæder jeg mig meget til - betXpert.com er et hyggeligt sted, især takket være de trofaste og kompetente brugere."

Hold øje med kommende ekspertanalyser fra Pætur Albinus og se hans ekspertside her.