Sponsoreret indhold fra Betsafe

Der er ikke meget, der er gået Washington Redskins' vej i denne sæson. I denne uge blev det annonceret, at superstjernen Robert Griffin III ryger på bænken til fordel for reserven Colt McCoy. Betsafe tror, at McCoy spiller sig til en fast plads på quarterback-positionen.

Der er ikke engang gået tre år siden Washington Redskins byttede sig op i draften for at sikre sig, hvad de troede var ligaens næste superstjerne. Men efter en fremragende rookie-sæson har Robert Griffin III, også kaldet RG3, dog skuffet, så nu har træneren Jay Gruden valgt at sadle om. Colt McCoy er blevet udnævnt som holdets starter, og ifølge spilleselskabet Betsafe er han fremtidens mand på den position. Betsafe betaler således blot pengene 2,15 gange igen, hvis Colt McCoy starter for Redskins i første spilleuge af næste sæson.

"Der er ikke langt fra succes til fiasko i NFL. I sin første sæson lignede Robert Griffin III en superstjerne, og alt tydede på, at Redskins havde sin startende quarterback for de næste mange år. Men nu er han at finde på reservebænken. På den lange bane har vi mere fidus til Colt McCoy, som har mere erfaring end RG3. Desuden har Redskins vundet begge de kampe, hvori McCoy har fået spilletid i denne sæson," siger Thomas Holm, der er oddssætter hos Betsafe.

Colt McCoy får dog ikke en nem opgave på søndag, når Washington Redskins skal på besøg hos Indianapolis Colts, der har ligaens bedste angreb.

Hvem er den startende QB hos Redskins i første spilleuge af 2015-sæsonen?
Colt McCoy 2.15
Robert Griffin III 2.80
Kirk Cousins 3.40
En anden spiller 7.00

Find spillet på www.Betsafe.dk Betsafe.dk> under Amerikansk Fodbold - NFL - NFL Season Specials