De store kanoner rulles frem rundt omkring i Europa. Siden oprettelsen af EF/EU, har det været småt med krig, hvis man ser bort fra Balkan. Men via især Champions League har landene stadig mulighed for at kæmpe og vise flaget på diverse slagmarker, fra Old Trafford til San Siro.

I denne uge gælder det returkampene i ottendedelsfinalerne, og det betyder fire brag i dag (tre følger i morgen, og så spiller Inter mod Liverpool d. 11. marts).

England er involveret i to af dagens dyster. Manchester United tager imod franske Lyon, og Arsenal gæster Milano hvor de forsvarende CL-mestre fra AC Milan er værter.

United fik via et sent mål 1-1 i Frankrig og er naturligvis storfavorit til at sætte Lyon på plads på Old Trafford. Men franskmændene (inklusive lejesoldater som midtbanegeniet Juninho) er ikke helt uden chance, og det er måske en idé at tage et kig på de høje odds der er at få for udesejr...

Arsenal måtte nøjes med 0-0 i den første kamp mod de snu italienere fra Milan og har ryggen på muren på San Siro. Helt skævt er det dog ikke, for englænderne SKAL ikke med djævelens vold og magt score. Det ligner en målfattig kamp der såmænd godt kunne ende i endnu en uafgjort.

En spansk-skotsk styrkeprøve foregår på Nou Camp mellem Barcelona og Celtic. Spanierne vandt 3-2 på udebane i den første kamp, og Messi og co. må da også være rundens største favoritter.

Endelig skal Christian Poulsen og Sevilla på hjemmebane forsøge at indhente Fenerbahces 3-2-føring fra opgøret i Tyrkiet. Det ligner ikke en umulig opgave.

Læs vores analyser og se vores tip til dagens CL-kampe: http://www.betxpert.com/ekspert/cl/

Kampliste

Tirsdag
Manchester United – Lyon
Barcelona – Celtic
Milan – Arsenal
Sevilla - Fenerbahce

Onsdag
Porto – Schalke 04
Real Madrid – Roma
Chelsea – Olympiakos

11. marts
Inter - Liverpool