Efter en virkelig indbringende Champions League-dag, er det blevet tid til UEFA Cup. Og her drager vi i felten med en decideret bombe: Odds 7,98 på Anderlecht-sejr i Bordeaux.

Et langskud, javel, men det er set vildere. Helt urealistisk er det ikke at belgierne der har en 2-1-hjemmesejr fra det første opgør med sig, kan vinde en kontrasejr i Frankrig. Jep, Bordeaux vandt 6-0 over Monaco i weekenden og er i øvrigt vældigt hjemmestærk. Men franskmændene mangler nogle vigtige folk, og belgierne spillede faktisk godt i det første opgør.

Jaja, Bordeaux er stadig klar favorit og sandsynlig vinder. Men oddset, kære venner, oddset...

Som altid handler det om at sætte oddset over for chancen for at et spil går hjem. Simpel matematik. Forudsat at chancevurderingen er nogenlunde realistisk. Og hvis man har argumenter for at give Anderlecht MINDRE end 15 procents chance, så er man da yderst velkommen. Tjek ind på analysen og kom med en kommentar:

http://www.betxpert.com/ekspert/uefa/#64297

Læs også de øvrige UEFA Cup-analyser, dels på ovenstående side, dels på Torbens Corner: http://www.betxpert.com/ekspert/torben/

Stort CL-overskud

Efter en mindre god tirsdag hvor vi ramte 1 ud af 3 CL-tip og havde en tilbagebetaling på 77%, var BetXpert tilbage på den grønne gren med onsdagens Champions League.

Vi ramte 3 ud af 4 tip og fik en tilbagebetaling på flotte 218%. Det skete ved at satse på kryds i Arsenal-Milan (0-0) og Lyon-United (1-1) samt sejr til Fenerbahce over Sevilla (3-2). Kun vores kryds i Celtic-Barcelona gik vintervejen (2-3).

Returkampene i CL-ottendedelsfinalerne finder sted d. 4. og 5. marts (bortset fra Inter-Liverpool: d. 11. marts).