Det er blevet tid til fjerde runde i Champions League-gruppespillet - kampene (herunder FCK-Barcelona) afvikles tirsdag og onsdag - og dermed også i vores store CL-konkurrence med 25.000 kr. i præmier, stillet til rådighed af Betfair*.

Bemærk at det ikke er for sent at slutte sig til deltagerfeltet i konkurrencen der går ud på at gætte hvilke spillere der kommer til at gøre en forskel i hver af de 96 kampe i Champions League gruppespillet 2010.

Deltagelse er gratis - det kræver blot at man har en brugerprofil hos BetXpert (og vinder man en præmie, skal man være kunde hos Betfair*).

Stilling og vinder af tredje rundepræmie

Vinder af konkurrencens tredje rundepræmie på 1.000 kr blev "Albani" med 517 point. Han scorede blandt andet 56 point på at vælge Lionel Messi i Barcelona-København.

Rundepræmier er der i alt seks af i denne konkurrence - der er jo seks CL-gruppespilsrunder - og dertil kommer overall- og privatligapræmierne. I alt 25.000 kr.

Efter tredje runde indtager "Johan0227" den samlede førsteplads med 1444 point, foran "tiltminister" med 1419. Nr 10 ("pikeking") har 1313 point.

Se den fulde stilling i vores konkurrence-sektion - i skrivende stund tæller tabellen 424 deltagere.

CL-konkurrencen

Kan du gætte hvilke spillere der kommer til at gøre en forskel i hver af de 96 kampe i Champions League gruppespillet 2010? Så skal du deltage i BetXpert's CL Player Pick konkurrence med 25.000 kr. i præmier, stillet til rådighed af Betfair*.

Vælg én spiller pr. kamp

I konkurrencen optjener man points svarende til den performance der lægges for dagen af de spillere man vælger til de enkelte kampe. Nøjagtig som i et traditionelt managerspil. Dog med den forskel at man kun kan vælge sig én spiller pr. kamp.

De gode points scorer man når ens valgte spiller scorer mål, laver assist, skyder på mål, hans hold vinder mv., mens det omvendt trækker ned hvis han får advarsel, begår frispark, brænder straffespark osv.

Præmier: Old Trafford eller Camp Nou - du vælger selv

Hovedpræmien i konkurrencen er en valgfri rejse for 2 til Manchester eller Barcelona, incl. fly, hotel og to billetter til en ligakamp på enten Old Trafford eller Camp Nou.

Derudover uddeler vi et væld af andre præmier, bl.a. 6 runde-præmier, som gives til de deltagere der scorer flest points i hver af de 6 gruppespil-runder. Er man derfor sat pænt bagud i den samlede stilling efterhånden som konkurrencen skrider frem, er der stadig mulighed for at score en gevinst.

Betfair* Ligaen - ekstrapræmier for 3.000 kr.

Desuden har vores præmiesponsor, Betfair*, oprettet en privatliga inde i konkurrence-sektionen ("Betfair* Ligaen"). Alle deltagere der har en Betfair* konto kan tilmelde sig denne liga, og tage del i de ekstra 3.000 kr. der uddeles i præmier til de deltager der slutter i Top 5 i denne liga.

Du finder konkurrencen på http://www.betxpert.com/cl-konkurrence hvor du kan læse meget mere om regler, præmier, hvordan du opretter og deltager i privatligaer mv.

Og husk: Konkurrencen løber under hele CL-gruppespillet (14. september - 8. december) og starter når første runde fløjtes i gang, på tirsdag d. 14. september kl. 20:45.

Læs vores anmeldelse af Betfair*http://www.betxpert.com/bookmakere/betfair