Der var drama og flotte mål for alle pengene på ugens første Champions League-dag. Onsdag er der to yderligere kampe, og mens vi ikke kan love drama og spænding, kan vi roligt garantere fodboldspil af meget høj klasse.

Tirsdag gjaldt det de første to kvartfinale-opgør. Liverpool vandt med hele 3-0 over PSV - endda i Holland: Gerrard og co. scorede nogle fremragende mål og må nu siges at have mindst det ene ben i semifinalen.

Spørgsmålet er om Milan - Liverpools finalemodstander i den spektakulære CL-finale i Istanbul i 2005 - også når i semifinalen (i givet fald skal holdet ikke møde Liverpool så en gentagelse af Istanbul er mulig). Trods stor dominans, måtte italienerne nemlig nøjes med 2-2 i den indledende kamp mod Bayern München - der kunne takke den belgiske forsvarsgigant Van Buyten. Han nettede to gange i de sidste 7 minutter. Først til 1-1 og til allersidst til 2-2. Med til historien hører at Milan fik tilkendt et yderst tvivlsomt straffespark, men målt ud fra spil og chancer havde italienerne fortjent sejren. Men sådan går det.

Onsdag: Lækkerier i Rom og London

Roma tager imod Manchester United i en kamp hvor nogle af verdens bedste offensivspillere mødes. Totti fører an for hjemmeholdet, og Ronaldo bærer fanen for den nordengelske klub. Og i et opgør hvor begge hold har måttet rokere rundt på deres forsvar, kunne der såmænd godt være mål i luften. Det er i hvert fald værd at tjekke oddset.

Chelsea og Valencia flyder også over med klassespillere. Især er den londonske spillerstab uhyggeligt stærk, men spanierne skal bestemt ikke undervurderes. Således slog de Inter i ottendedelsfinalen, og det er værd at bemærke at holdets angrebdsduo består af Villa og Morientes, de selvsamme to kvikke angribere der for nyligt sænkede Danmark i Madrid.
Morientes er dog ikke med mod Chelsea, og det faktum, sammenholdt med hjemmebanefordel og en god form, gør englænderne til et interessant spilobjekt.

Kampene fløjtes i gang kl. 20:45.

Læs analyserne: http://www.betxpert.com/ekspert/cl/