Det siges at antallet af brasilianske hjerteanfald stiger drastisk når Brasilien spiller landskamp. Mon ikke også der vil være en del ekstra hjertekvababbelser i Milano og Liverpool onsdag aften når Champions League-finalen afvikles på et fyldt stadion i Athen - og transmitteres til millioner af seere verden over?

Der er ganske enkelt tale om årets største fodboldkamp – og det gælder ikke kun for Milan- og Liverpool-fans der naturligvis vil sidde med nedbidte negle og tilbageholdt åndedræt.

Alle andre fodboldinteresserede bør også glæde sig til et spektakulært drama. Også selv om det får svært ved at leve op til 2005-udgaven.

Også dengang hed finalen Milan-Liverpool, og da fik en begejstret fodboldverden hele seks mål i den ordinære kamp, tre italienske i første halvleg, tre engelske i anden – og senere en dramatisk straffesparkskonkurrence som englænderne trak sig sejrrige ud af. Tilbage stod en flok målløse Milan-spillere (hvor tit er et italiensk hold foran med 3-0 uden at vinde?) og tusindevis af grædende fans.

Nu har de chancen for revanche, og med en Kakà og en Seedorf i topform i offensiven samt rutinerede Maldini (i sin OTTENDE CL-finale!) og Nesta til at krølle det engelske angreb sammen, har milaneserne en del at have optimismen i. Nemt bliver det dog næppe mod Gerrard og co. (herunder såmænd også danske Daniel Agger) der utvivlsomt vil kæmpe til sidste blodsdråbe. Som de gjorde det for to år siden hvor de aldrig gav op – heller ikke da det så meget sort ud...

Hvad bliver det mon: Forza Milan eller You´ll Never Walk Alone...?

Læs BetXperts analyse af opgøret og se vores tip (kampstart kl. 20:45): http://www.betxpert.com/ekspert/cl/#61399

Bemærk også forum hvor der er mange fine input og meninger om kampen.

Kampen kan følges på TV3+ (tjek vores TV-guide: http://www.betxpert.com/tv.asp ).