I denne uge afvikles tredje runde af CL-gruppespillet - og tredje runde af vores CL-konkurrence om 34.000 kr. Du kan stadig nå at være med...

Tredje runde af gruppespillet i dette års Champions League ruller tirsdag og onsdag aften.

Onsdag spilles der kampe i Gruppe E-H.

I Gruppe F skal både Olympiakos og Dortmund bruge en sejr for at holde trit med Marseille og Arsenal. Det græske hjemmehold har tabt begge CL-kampe og må i aften undvære et par vigtige folk. Dortmund har hentet ét point, men spillet har været til mere end det og tyskerne ser ud til at være i fin form for tiden. Vi anbefaler derfor et spil på Dortmund til odds 2,20.

Andetsteds i Gruppe F er der topkamp når Marseille og Arsenal tørner sammen på Stade Vélodrome. Franskmændene er kommet bedst fra start med to sejre, mens Wengers Arsenal har fire point efter uafgjort mod Dortmund og sejr over Olympiakos. Begge hold kan se sig tilfredse med et point og Jens Bøye anbefaler krydset til odds 3,46.

Selvsamme Jens Bøye finder også værdi i at Chelsea henter en komfortabel sejr hjemme mod Genk. De belgiske gæster er markant svækkede i forsvaret og på midtbanen - og topscorer Jelle Vossen er tvivlsom.

I den tætte Gruppe G gæster Zenit ukrainske Shaktar Donetsk, der med ét point har brug for point på kontoen. Gæsterne har tre point, men gruppen er tæt og der er ikke råd til at slække på spillet. Læs Peter Jensens info-analyse her: http://betxpert.com/ekspert/tips/shakhtar-donetsk-zenit-petersborg

Bet24 CL Challenge: Præmier for 34.000 kr.

Husk at deltage i vores CL-konkurrence i samarbejde med Bet24. Tredje runde er i fuld gang, men du kan stadig nå at sætte dine tips inden aftenens kampe.

I hver af de 6 spillerunder, er der følgende præmier til rundens bedste:

Nr 1: 1.500 kr indsat på spillekonto hos Bet24

Nr 2: 750 kr indsat på spillekonto hos Bet24

Nr 3: 250 kr indsat på spillekonto hos Bet24

Når gruppespillet slutter, uddeles følgende præmier til de bedste i den samlede stilling:

Nr 1: Rejsegavekort på 10.000 kr

Nr 2: Rejsegavekort på 5.000 kr

Nr 3: Rejsegavekort på 2.500 kr

Nr 4: 1.000 kr. indsat på spillekonto hos Bet24

Nr 5: 500 kr. indsat på spillekonto hos Bet24

Læs alt om konkurrencen og deltag her: http://betxpert.com/artikel/bet24-cl-challenge-praemier-for-over-30-000-kr