Champions League-kvartfinalerne brager fra land med to yderst interessante dueller: PSG-Barcelona og Bayern-Juventus. Vi har analyser af (og tips til) begge tirsdagskampe...

Det siges at Zlatan Ibrahimovic forlod Barcelona i 2010, efter blot een sæson, fordi der ikke var plads på Camp Nou til både ham og Messi - og deres egoer...

Men uanset hvor stor d'herrers selvfølelse er, overgås den vist af deres fodboldtalent. Zlatan har i denne sæson scoret 25 mål i den franske liga og 2 mål i Champions League - og ført PSG til en solid førerposition i Ligue 1. Magiske Messi er oppe på ufattelige 43 og 7 scoringer, og Barcelona fører den spanske Primera på suveræn vis.

Parisisk opkomling mod catalansk stormagt

Nu tørner PSG og Barcelona sammen i kvartfinalen i Champions League. En interessant dyst mellem den nyrige parisiske opkomling og den etablerede catalanske stormagt - og mellem Zlatan og Messi. Første kamp spilles i aften i Paris, med startfløjt kl 20:45.

Gå til Match Center og få overblik over kampens odds, statistik, nyheder, debat og tips:

http://www.betxpert.com/matchcenter/kampe/paris-saint-germain-barcelona-2013-04-02

Tysk ildhu og italiensk taktik

Samtidig tager Bayern München imod Juventus på Allianz Arena i Sydtyskland. Her er Bayern klar favorit efter den flotte udesejr over Arsenal i 1/8-finalen og senest hakkebøfningen af Hamburger SV med 9-1.

Men taktisk stærke Juventus, anført af den uforlignelige Pirlo (der ved EM løb om hjørner med det tyske landshold og dermed med diverse Bayern-folk) er en modstander der måske kan stikke en kæp i det velsmurte Bayern-hjul.

Match Center:

http://www.betxpert.com/matchcenter/kampe/bayern-muenchen-juventus-2013-04-02

Lidt ærgerligt at disse to kampe spilles samtidig.

Onsdag gælder det de to andre kvartfinaler. Málaga-Dortmund og Real Madrid-Galatasaray.