For tredje uge i træk er der Champions League-bold på programmet. BetXpert bringer her odds på nogle af de mest interessante opgør, der venter tirsdag og onsdag i denne uge. 

FC Midtjylland står efter to kampe med nul point på kontoen, men alligevel viste de danske mestre markant bedre takter i sidste uges 0-2-nederlag på Anfield, hvor Liverpool først til allersidst afgjorde kampen ved Mohamed Salahs straffesparksmål. 


Denne artikel kommer dog ikke til at berøre FC Midtjyllands hjemmekamp mod Ajax tirsdag aften. Den kan du til gengæld læse mere om her. Tirsdag og onsdag er der flere spændende Champions League-kampe på menuen. I Madrid mødes Real Madrid og Inter i en kamp, hvor Real helst skal have alle tre point. Efter de første to kampe har de kun et point. Gæsterne fra Milano har kun et point mere, men hvis Contes mandskab vinder i Madrid tirsdag, så ser det for alvor kritisk ud for Real Madrid, hvis Shakhtar samtidig slår Mönchengladbach i Kiev, hvor Shakhtar spiller deres hjemmekampe i Champions League. 

Odds på Atalanta - Liverpool

Herunder finder du de bedste odds på opgøret mellem Atalanta og Liverpool. Der er kickoff klokken 21.00, og du kan se kampen direkte på TV3 Sport og Viaplay. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Atalanta 3,25
Uafgjort 4,05
Liverpool 2,18
Antal mål i kampen Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,39
Under 2,5 mål 3,20
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,38
Nej 3,25
Målscorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Mohamed Salah scorer 2,06
Aleksej Miranchuk scorer 2,37
Sadio Mané scorer 2,37
Duván Zapata scorer 2,51
Luis Muriel scorer 2,70
Josiå Iličić scorer 2,94
Alejandro "Papu" Gómez scorer 3,10
Roberto Firmino scorer 3,20

Odds er senest opdateret mandag den 2. november klokken 10.52

I FC Midtjyllands Gruppe D mødes Atalanta og Liverpool samme aften på Gewiss Stadium i Bergamo. Begge hold har fået en godkendt start på turneringen med henholdsvis fire og seks point efter to kampe. 

Atalanta åbnede Champions League-gruppespillet med en stensikker sejr på 4-0 i Herning mod FC Midtjylland. I sidste uge kom de dog ned på jorden igen, da de på hjemmebane fik 2-2 mod Ajax. Den hollandske storklub kom endda foran 2-0, hvilket også var stillingen ved pausen. Atalanta kom tilbage i kampen ved to flotte mål af den stærke angriber Duván Zapata, der er nummer to på topscorerlisten i Champions League med tre mål i to kampe. Kun Marcus Rashford har scoret flere mål.

Liverpool har maksimumpoint efter de første to spillerunder, men spillet har ikke været prangende. I første kamp slog de Ajax med 1-0 i Amsterdam på et selvmål sat klodset ind af den argentinske back Nicolás Tagliafico, og i sidste uge slog de FC Midtjylland med 2-0 uden at imponere. Det skal dog nævnes, at det ikke var et Liverpool-hold i stærkeste opstilling. Samtidig måtte Fabinho udgå med en skade efter en halv times spil. Den brasilianske midtbanespiller var ellers tiltænkt som erstatning for Virgil van Dijk i forsvaret. Hollænderen er ude med en skade for resten af sæsonen, og Fabinho er først tilbage efter landskampspausen, fortæller Jürgen Klopp til klubbens hjemmeside

- Han vil helt sikkert være tilbage igen efter landskampspausen, vi ved bare ikke helt præcist hvornår, siger Jürgen Klopp og uddyber:

- Det er en mindre ting. Det er ikke noget, der vil holde ham ude i evigheder.

I weekenden vandt både Atalanta og Liverpool 2-1 i deres respektive ligaer. Atalanta sejrede på udebane mod oprykkerne Crotone, der efter seks kampe blot har et point. Luis Muriel scorede begge Atalantas mål i kampen, og Atalanta ligger nu nummer fire i Serie A.

Liverpool sejrede hjemme mod West Ham. Gæsterne kom ellers foran efter ti minutters spil ved Pablo Fornals, der inde i feltet flot sparkede bolden i kassen via stolpen. Kort før pausen udlignede Mohamed Salah på et hårdt straffespark midt i målet. Straffesparket blev i øvrigt begået mod ham selv. Efter 77 minutter lykkedes det portugisiske Diogo Jota at få bolden i nettet, men scoringen blev annulleret grundet et frispark begået af Sadio Mané. Det skulle dog lykkes for Diogo Jota at score igen, og denne gang stod scoringen ved magt. 

Bud på startopstillinger

Atalanta: Sportiello - Tolói, Romero, Palomino - Hateboer, Pasalic, Freuler, Gosens - Malinovskyi, Gómez - Zapata 

Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Williams, Gomez, Robertson - Henderson, Wijnaldum - Mané, Firmino, Diogo Jota - Salah

Ovenstående formodede startformationer er fra WhoScored. I Atalantas seneste seks Champions League-kampe er der faldet over 2,5 mål. Det modsatte er sket i Liverpools seneste seks Champions League-kampe, hvor der blot er scoret maksimalt to mål. 

Odds på Real Madrid - Inter

Nedenfor finder du de bedste odds på kampen mellem Real Madrid og Inter fra Gruppe B. Begge storklubber har stadig deres første sejr til gode i dette års Champions League. Du kan følge opgøret direkte på TV3 MAX og Viaplay fra tirsdag klokken 21.00.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Real Madrid 1,93
Uafgjort 4,10
Inter 3,85
Antal mål i kampen Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,55
Under 2,5 mål 2,62
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,50
Nej 2,64
Målscorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Karim Benzema scorer 2,08
Eden Hazard scorer 3,10
Lautaro Martínez scorer 3,20
Vinícius Júnior scorer 3,40
Sergio Ramos scorer 3,75
Christian Eriksen scorer 5,80
Arturo Vidal scorer 6,60
Federico Valverde scorer 7,50

Odds er senest opdateret mandag den 2. november klokken 12.24. 

Real Madrid har fået en skidt start på dette års Champions League med blot et point efter to kampe. I første kamp ramte choknederlaget på hjemmebane mod Shakhtar, der var foran med 3-0 ved pausen. Real Madrid kom næsten tilbage i kampen, men de stod kun noteret for to mål i kampen ved slutfløjt. Federico Valverde fik også bolden over stregen, men det mål blev annulleret af VAR grundet offside. 

I anden spillerunde fik de 2-2 med fra Tyskland, hvor de mødte Borussia Mönchengladbach. Tyskerne kom foran 2-0 på to mål af Marcus Thuram, men to sene scoringer af Karim Benzema og Casemiro sikrede Zidanes mandskab det ene point, der kan vise sig vitalt for madrilenerne. 

Inter har heller ikke fået en imponerende start på Champions League, hvor de efter to kampe har to point på kontoen. I første kamp fik de 2-2 hjemme mod Mönchengladbach. Romelu Lukaku bragte Antonio Contes tropper foran efter 49 minutter, men herefter scorede Mönchengladbach to mål ved Ramy Bensebaini og Jonas Hofmann. Lukaku blev dobbelt målscorer i kampen med sin scoring i det 90. minut. I runden efter fik Inter 0-0 med fra Ukraine mod Shakhtar Donetsk, der topper gruppen efter de første to spillerunder. 

Begge mandskaber vi i aktion lørdag i deres respektive hjemlige turneringer. Her sejrede Real Madrid med 4-1 mod Huesca, hvor Karim Benzema kom på tavlen to gange og samtidig lagde op til en scoring. Valverde og Hazard scorede Real Madrids to andre mål. Real Madrid ligger nummer to i La Liga med 16 point efter syv kampe. Real Sociedad topper tabellen med 17 point, men de har spillet en kamp mere end Real. 

Inter fik kun 2-2 i deres Serie A-kamp hjemme mod Parma, hvor de faktisk kom bagud 2-0 i løbet af anden halvleg. En sen scoring fra Ivan Perišić sikrede dog Inter det ene point. Inter ligger nummer seks i Serie A med 11 point efter seks kampe. 

Bud på startopstillinger

Real Madrid: Courtois - Mendy, Varane, Ramos, Marcelo - Valverde, Casemiro, Kroos - Asensio, Benzema, Hazard

Inter: Handanovic - D'Ambrosio, de Vrij, Kolarov - Hakimi, Brozovic, Vidal, Young - Barella - Martínez, Perišić

Ovenstående bud på startopstillinger er fra WhoScored. Christian Eriksen ser altså ikke ud til at starte inde i storkampen. Danskeren startede inde i weekenden mod Parma, men han blev taget ud efter 58 minutter, hvor stillingen var 1-0 til Parma. 

Odds på RB Leipzig - PSG

Herunder finder du de bedste odds på kampen mellem RB Leipzig og Paris Saint-Germain. Kampen starter onsdag klokken 21.00, og du kan se den på TV3+ og Viaplay.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
RB Leipzig 3,30
Uafgjort 3,75
PSG 2,25
Antal mål i kampen Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,53
Under 2,5 mål 2,75
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,44
Nej 2,88
Målscorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Kylian Mbappé scorer 2,15
Moise Kean scorer 2,75
Alexander Sørloth scorer 3,15
Yussuf Poulsen scorer 3,25
Ángel Di María scorer 3,45
Dani Olmo scorer 4,10
Emil Forsberg scorer 4,10
Marquinhos scorer 7,50

Odds er senest opdateret mandag den 2. november klokken 14.34. 

I Leipzig mødes RB Leipzig og PSG i en gentagelse af sidste sæson Champions League-semifinale. Dengang sejrede PSG nemt med 3-0 på scoringer af Marquinhos, Ángel Di María og Bernat. 

Begge hold har tre point efter de første to kampe. De tre point er for begges vedkommende kommet mod Istanbul Basaksehir, som begge mandskaber slog med 2-0. Det betyder også, at begge hold har tabt til Manchester United, der topper gruppen med maksimumpoint. Senest måtte RB Leipzig rejse hjem fra Manchester med et stor nederlag på hele 5-0, hvor særligt Marcus Rashfords indhop gjorde ondt på Julian Nagelsmanns hold. PSG tabte deres kamp mod United med 2-1. Det var også Marcus Rashford, der blev matchvinder for Manchester United i Paris. 

I weekenden tabte RB Leipzig med 1-0 til Borussia Mönchengladbach i den tyske Bundesliga. Nederlaget betød, at RB Leipzig rykkede fra 1.-pladsen til 3.-pladsen i tabellen. Det var Leipzigs første nederlag i indeværende Bundesliga-sæson. 

PSG er kommet i gang i Ligue 1 efter de ellers tabte sæsonens første to kampe. De har så ikke tabt siden, og de fører Ligue 1 med 21 point efter ni kampe. I weekenden vandt de med 3-0 over Nantes. 

Bud på startopstillinger

Leipzig: Gulácsi - Konaté, Upamecano, Halstenberg - Henrichs, Kampl, Olmo, Nkunku, Angelino - Poulsen, Forsberg 

PSG: Navas - Florenzi, Diallo, Kimpembe, Kurzawa - Marquinhos, Herrera, Pereira - Di María, Kean, Mbappé

Ovenstående bud på startopstillinger er fra Sportskeeda. PSG må til opgøret undvære en række stærke spillere, heriblandt Neymar, Marco Verratti og Mauro Icardi, mens Leipzig blandt andre må undvære Konrad Laimer, Lukas Klostermann og Nordi Mukiele.