Tirsdag og onsdag spilles returopgør i CL-kvalifikationen og gruppedeltagerne skal findes. Både OB og FCK skal i aktion.

Kan OB fuldføre kunststykket?

Fynboerne overraskede de fleste ved i Odense at spille lige op med (og i perioder bedre end) de spanske favoritter fra Villarreal. I aften skal det danske hold i ilden igen, men levnes ikke mange chancer på Villarreal's stærke hjemmebane, El Madrigal.

Vor ekspert, Tommy Shearer, forventer et dominerende hjemmehold og finder værdi i at kampen ender over 2,5 mål til odds 1,70.

Lurer man på overraskelsen kan man lige nu få odds 16 på OB-sejren hos 24hpoker, eller odds 2,28 for asian handicap-varianten +1,5 (gevinst selv hvis OB taber med én) hos 188bet.

Andetsteds i Champions League-kvalifikationen får schweiziske FC Zürich besøg af det tyske storhold Bayern München, der senest satte HSV på plads med 6-0. Torben N. Sørensen mener dog, at bl.a. dette resultat har rykket for meget ved oddsene og finder værdi i et handicapspil på FC Zürich.

Svenske Malmø FF kommer på lidt af en opgave, når de hjemme mod Dinamo Zagreb skal forsøge at vende et truende exit efter et nederlag på 4-1 i Kroatien. Peter Jensen har lavet en infoanalyse på kampen: http://betxpert.com/ekspert/tips/malmoe-ff-dinamo-zagreb

Skæbnesvanger onsdag for FC København

Kvalifikationens andet danske mandskab kommer også på lidt af en prøve når man onsdag gæster tjekkiske Viktoria Plzen. Tjekkerne overraskede ved at vinde 1-3 i Parken og de danske mestre skal derfor lave minimum tre kasser i onsdagens kamp.

Der er flere spændende opgør onsdag aften. Efter 1-0 på Emirates skal Arsenal til Udinese og forsvare den spinkle føring, mens meget kan ske endnu mellem Benfica og Twente efter 2-2 i første kampe. Franske Lyon tager til Rubin Kazan med en 3-1 sejr i bagagen, men kan næppe hvile på laurbærerne af den grund.

I skrivande stund er der ingen analyser på onsdagens kampe. De er dog på vej, så hold et vågent øje med BetXpert i den nærmeste tid.