I Liverpool – home of the Reds – går rødhårede Riise rundt og rødmer. I gårsdagens Champions League-semifinalekamp mod Chelsea begik den norske back nemlig selvmål til allersidst og fratog dermed Liverpool en 1-0-sejr. Sådan kan det gå.

Og heldigvis for det. Her på BetXpert havde vi nemlig anbefalet spil på kryds...

I dag gælder det braget Barcelona-Manchester United. To af verdens mest interessante fodboldhold. Moralsk finale, måske ligefrem (hvis det ikke havde været for Barcas halvdårlige sæson i Spanien).

United har sprudlet mindre på det seneste end sædvanligt, men Ronaldo og co. kan alligevel fremvise klart bedre form end Barcelona der kun har vundet een ud af de seneste otte ligakampe. Til gengæld har Barca så kun CL at tænke på, mens United også har en Premier League-titel at kæmpe for (på lørdag møder man mesterskabskonkurrenten Chelsea). Dette spiller dog næppe ind i denne kamp.

Skadessituationen fortæller også om fordel til United der kan stille med stort set stærkeste hold, mens Barca er uden forsvarsstyrmand Puyol og endvidere er svækket på venstrekanten uden Ronaldinho og muligvis Henry (man får Messi tilbage til højre, men er han helt klar?).
Man skal dog have med at Barca normalt er uhyre stærk på eget græs, og at United generelt er noget mere tam på fremmed græs end hjemme på Old Trafford.

Læs analysen af kampen – og det medfølgende tip: http://www.betxpert.com/ekspert/cl/#64949