Champions League er nået til 4. spillerunde, som er spejlbilledet af 3. runde. De samme hold møder hinanden, sådan at de klubber der for fjorten dage siden var hjemmehold, nu er udehold.

Blandt tirsdagens opgør er Inter-Porto. Italienerne måtte overraskende lægge ryg til et 2-0-nederlag i Portugal og vil utvivlsomt forsøge at hævne det i Milano. Det bliver dog for tomme tribuner som straf for tilskuerurolighederne under sidste sæsons CL-kamp mod bysbørnene fra Milan.

I samme gruppe mødes Artmedia og Glasgow Rangers. I den omvendte kamp pressede skotterne forgæves; via fight, held og en superdygtig målmand fik de undertippede slovakker et point med sig hjem (0-0). Denne gang er Artmedia - for første gang, i hvert fald i CL-gruppespillet - bookmakernes favorit. Fortjent?

Som sædvanligt spilles 8 kampe tirsdag, og de andre 8 følger dagen efter (torsdag gælder det så UEFA Cuppens gruppespil).

Læs BetXperts CL-analyser: http://www.betxpert.com/ekspert/cl/

Tjek også vores kvalifikations-side, hvor håbefulde aspiranter forsøger at erobre en plads i ekspertpanelet. Lige nu har vi hele 4 CL-aspiranter: http://www.betxpert.com/ekspert/kval/

Og hold også øje med forum, hvor CL-kampene diskuteres: http://www.betxpert.com/forum/default.asp?ForumID=1

Champions League: Kampprogram


Tirsdag kl. 20:45:
Betis - Chelsea
FC Artmedia - Glasgow Rangers
Inter - FC Porto
Liverpool - Anderlecht
Olympiakos - Lyon
PSV - Milan
Rosenborg - Real Madrid
Schalke 04 - Fenerbahce

Onsdag kl. 20:45:
Arsenal - Sparta Prag
Barcelona - Panathinaikos
Benfica - Villarreal
Club Brügge - Rapid Wien
Juventus - Bayern München
Lille - Manchester United
Thun - Ajax
Werder Bremen - Udinese