Cashpoint* har opkøbt flere Tipico-butikker, der har nedtrappet deres aktiviteter i Danmark, men først nu kommer Cashpoint* med en officiel udmelding om købet. To af de opkøbte spillebutikker er lukket, mens fem andre fortsætter som Cashpoint-spillebutikker. 

I juni opkøbte Cashpoint* Denmark aktiviteterne i Arena Sportsspil, som var en del af Tipico-koncernen. Virksomheden ejede fem Tipico-spillebutikker i København, en i Odense og to partnerbutikker på Nørrebro.  

"Beslutningen om købet af Tipicos netværk af væddemålsbutikker sker med baggrund i ønsket om at opretholde og styrke driften samt at fremtidssikre Cashpoints position på det danske marked," fortæller executive consultant ved Cashpoint*, Tonny Lang, til BetXpert. 

Tipico-butikkerne på Nørrebrogade, Østerbrogade, Amagerbrogade og Odense Banegård Center er ombygget til Cashpoint-spillebutikker, mens Tipicos partnerbutikker på Nørrebro ligeledes er ombygget il Cashpoint*


De to Tipico-spillebutikker Vesterbro og i Valby er lukket. Men stod det til Cashpoint* selv, var de stadig åbne. 

"Vi ville gerne havde overtaget alle butikkerne, men klausuler i lejeaftalerne gjorde, at vi ikke kunne indtræde i lejeaftalerne på eksisterende vilkår," siger Tonny Lang. 

Foto af Cashpoints butik i Odense. 

Forventer vækst for offlinevæddemål

Cashpoint* har primært haft fokus på at væddemålsautomater i kiosker, men de vil med opkbet af Arena Sportsspil øge deres fokus på deciderede Cashpoint-spillebutikker, hvor de ser vækstpotentiale. 


"Vi forudser, at væksten fortsætter - såvel indenfor kiosk segmentet som 'shop in shop's', men også indenfor dedikerede væddemålsbutikker, hvor vi nu vil øge vores fokus på at introducere vores franchise koncept. Her ser vi i særdeleshed et stort potentiale i de større byer i Jylland," siger Tonny Lang og fortsætter:

"Det sociale element i at opholde sig i en væddemålsbutik må ikke undervurderes. Oplevelsen er alt andet lige noget andet end at spille online. Vi tilbyder oplevelser og et fællesskab omkring interessen for sport og sportsvæddemål."