CANAL9 og YouSee har netop underskrevet en distributionsaftale, der gør det muligt for YouSee's kabelkunder at se CANAL9. Fra og med 15. september 2009 bliver CANAL9 en del af YouSee's tv-udbud i mellem- og fuldpakken.

CANAL9 har et unikt udbud af fodboldrettigheder og for første gang på dansk tv kan man følge SAS Ligaen og de tre største internationale fodboldligaer, Premier League, La Liga og Serie A på én og samme kanal. Dertil viser kanalen 1/3 af alle VM-kampe næste år i Sydafrika. Desuden viser CANAL9 et bredt udvalg af håndbold fra Champions League, Bundesliga og Super Cup, og derudover byder kanalen på UFC, poker, film, tv-serier, dokumentarprogrammer og talkshows, som særligt appellerer til et mandligt publikum.

Livestream khabib vs. McGregor UFC 229: Her kan du se kampen


- Vi er rigtig glade for, efter længere forhandlinger, at have underskrevet en aftale med YouSee og for, at vi fremover vil være at finde i YouSee's mellempakke. På den måde vil alle YouSee's kunder – undtagen dem der kun ser analogt tv – kunne se CANAL9. Vi har det allerstærkeste fodboldudbud på dansk tv, og derfor vil kanalen have stor interesse for en bred del af den danske seerskare”, siger Johan Kleberg, COO for CANAL+/CANAL9.

- Vi er meget tilfredse med aftalen med CANAL9, som betyder, at YouSee's kunder nu samlet har adgang til alle superliga-kampe og de bedste kampe fra bl.a. Champions League, Europa League samt den tyske, italienske, spanske og engelske fodboldliga. CANAL9 er en ny kanal på det danske marked og med et indhold, hvor der er meget skarp konkurrence. Vi er spændt på at se, hvordan den slår igennem hos seerne, siger vicedirektør Ulf Lund, YouSee.

CANAL9 kan ses af alle YouSees tv-kunder, der har mellem- og fuldpakke og en indbygget DVB-C modtager i tv'et eller en modtager fra YouSee. Langt de fleste af de 700.000 fladskærms-tv, som forventes solgt i år, har DVB-C modtager indbygget. Samtidig bliver CANAL9 en del af det digitale tv-udbud i YouSee's univers i den nye Clear-pakke, som lanceres den 15. september.

Læs vores store optakt til kampen mellem Khabib Nurmagomedov og Conor McGregor her.


kilde: canal9.dk