Se fodbold i 3D på Canal Plus. I weekenden er der derby-brag i Madrid. Og i april venter El Clásico...

For første gang i Danmark bliver El Clásico Real Madrid-FC Barcelona vist i 3D. Det sker, når CANAL+ sender direkte fra kampen i weekenden 16. - 17. april. Herudover viser CANAL+ også det stockholmske derby mellem Djurgården og AIK i 3D. Men allerede den 19. marts blændes der op for Madrid-derbyet mellem Atletico Madrid og Real Madrid - en 3D oplevelse eksklusivt for Canal Digitals satellitkunder.

– 3D TV er en stærk trend i tv-markedet, og nu kan man få førsteklasses 3D billeder fra både La Liga og Allsvenskan hjemme i sofaen. Det er fantastisk at kunne tilbyde yderligere en dimension til seer-oplevelsen direkte fra tre store fodboldopgør fra Spanien og Sverige. Jeg glæder mig til at se Forlan og Ronaldo drible rundt i stuen, siger Johan Kleberg, VD CANAL+.

- Hos Canal Digital er vi meget glade for at kunne tilbyde vores kunder et så spændende tv-indhold i 3D. En del kunder har allerede købt et 3D TV, og vi ser hele tiden på, hvordan vi kan berige tv-oplevelsen for vores kunder både gennem vores satsning på HDTV og nu også gennem 3D TV, siger Catja Middelboe Andersen, kommunikationsdirektør hos Canal Digital Danmark.

Livestream El Clásico: Her kan du se Barcelona - Real Madrid

 

Atletico Madrid-Real Madrid og svensk derby i 3D for alle
CANAL+ 3D transmission fra Madrid-derbyet og Djurgården mod AIK, vil gennem et samarbejde med Canal Digital og Panasonic, være tilgængelig for alle Canal Digitals satellitkunder.

El Clasico vil derimod kun være tilgængelig for Canal Digital kunder med abonnement på CANAL+ Sport eller Total.
CANAL+ forhandler i øjeblikket med andre tv-operatører bl.a. YouSee og Stofa om at sende El Clasico i 3D til deres kunder.
For at se CANAL+ 3D udsendelser, skal man have en digital tv-box, som kan modtage 3D udsendelser, en fladskærm som kan vise 3D og 3D briller.

Kommende kampe i 3D på CANAL+
Atletico Madrid-Real Madrid den 19. marts kl. 22:00
Djurgården-AIK den 4. april kl. 20:00

Real Madrid-FC Barcelona, kampdato er ikke fastlagt endnu.

Champions League-fodbold i 3D på Viasat3D

Kan man ikke vente med 3D fodbold er der mulighed allerede i aften tirsdag den 15. marts kl. 20:45. Champions League-opgøret Manchester United-Marseille bliver nemlig vist i 3D, det sker på kanalen Viasat3D. Kampen kan naturligvis også følges på TV3+ og TV3+ HD.

Kilde: canalplus.dk / viasat.dk

El Clásico optakt: FC Barcelona - Real Madrid er begge i krise