Bwin* gentager i denne uge deres predictor-konkurrence, hvor du kan vinde €100.000, hvis du gætter det præcise scoringsminut og -sekund i kampen mellem Tyskland - San Marino på lørdag kl. 20:45. 

Til Champions League-finalen startede bwin* deres første predictor-konkurrence, hvor man skulle gætte det præcise scoringsminut og -sekund i kampen. Det præcise tidspunkt var 19:36, og det var der hele 49 brugere, dog ingen fra Danmark, der havde gættet, og de kunne derfor dele præmiepuljen på €100.000. Der var altså lidt over 15.000 kroner til hver af de 49, der ramte korrekt. 

Nu er bwin* tilbage med deres predictor-konkurrence igen. Denne gang er det kvalifikationskampen til VM 2018 i Rusland mellem Tyskland - San Marino, der er på menuen. Kampen fløjtes i gang lørdag aften klokken 20:45. 

Det første gæt på det korrekte scoringstidspunkt er gratis, men det er muligt at optjene yderligere gæt for hvert væddemål af €10 (75 kroner) til mindst odds 1,70, der spilles hos bwin*

Sådan gør du: 

  • Log ind på din konto hos Bwin her og sæt dit første gratis gæt. 
  • Du skal gætte det præcise scoringstidspunkt for det første mål i kampen mellem Tyskland - San Marino. 
  • Tillægstid tæller med.
  • Det præcise tidspunkt vil blive afgjort ud fra tredjepartsdata. 
  • Hvis der er flere, der gætter korrekt, vil præmien blive delt lige mellem alle vinderne. 
  • Hvis ingen gætter korrekt, vil den/de deltagere, der er tættest på vinde €10.000.
  • Kampagnen er global, så det er ikke kun danskere, der deltager i den. 
  • Alle gæt skal være registreret inden kampstart.
  • Regler og vilkår gælder.

Sådan øger du dine vinderchancer

For hver €10 (75 kroner) du spiller hos bwins sportsbook til mindst odds 1,70, modtager du et ekstra gæt. Der kan i alt optjenes 100 gæt om dagen, og gættene bliver tilføjet til ens konto dagen efter. I skrivende stund (7.juni) betyder det altså, at det er muligt at optjene yderligere 300 gæt. 

BetXperts ekspert Highroller har regnet på sandsynligheden for at ramme korrekt i konkurrencen. Og den er stor, hvis man optjener alle ekstra gæt.

Bookmakerne forventer i snit cirka 8 mål i kampen, og det betyder, at der i snit vil scores hvert 12. minut. Der forventes flest mål i anden halvleg. Men da kampen er ulige, og tyskerne er massive favoritter, vil et fair estimat for at gætte første scoringsminut korrekt være 1/13. Det ganges med 60 for også at ramme rigtigt sekund. 

Dermed bliver sandsynligheden cirka 1/780 for at ramme det korrekt scoringsminut og -sekund ved kun et gæt. 

Hvis man samtidigt optjener alle 300 ekstra gæt, betyder det, at man kan helgardere 5 minutter og 1 sekund af kampen. Hvis man sætter alle sin gæt tidligt i kampen, inden for de første 10 minutter, betyder det, at man øger sandsynligheden for at ramme rigtigt, og chancen bliver 301/780. Det svarer til cirka 38 procents sandsynlighed for at ramme det korrekte scoringsminut og -sekund. 

Sidst Tyskland mødte San Marino i november 2016 vandt de med 8-0. Her blev det første mål scoret i det 7. minut. 

OBS: Nogle kunder kan være stærkt limiterede hos bookmakeren og derfor ikke have muligheden for at benytte tilbuddet