BetXpert ruster yderligere op på CS:GO-fronten. Thomas Fjendbo Madsen er ny eksperttipper efter en flot udvikling som brugertipper. 

Mens det stadig ikke er til at opdrive ret mange sportsbegivenheder som følge af coronavirussen, er der stadig fuld gang i eSporten. CS:GO fylder rigtig meget på bettingscenen i øjeblikket, og for nylig rustede BetXpert op med eksperten eZo. 

Han suppleres nu med Thomas Fjendbo Madsen, der både som brugertipper på BetXpert, og på andre sites, har vist sit værd.

“Min interesse opstod for mange år siden, hvor vi startede med at spille 1.6 i folkeskolen, og lige siden dengang har det bare holdt ved,” siger Fjendbo.

“Jeg husker ikke nøjagtigt, hvordan interessen opstod, men efter at have prøvet spillet nogle gange, fandt jeg ud af, at det her var et spil, som jeg syntes var sjovt. Og jeg kunne finde ud af det. Det er et spil, hvor man individuelt både skal bruge sine reflekser og hoved. Dertil er det et holdspil, hvilket kun gør det sjovere og mere udfordrende.”

Meget CS:GO på TV’et

For at stå bedst muligt rustet griber Fjendbo CS:GO an, som mange andre griber regulære sportsbegivenheder an bettingmæssigt.

“Jeg finder de gode spil ved at holde øje med hltv.org. Her ser jeg på de aktuelle kampe, og når jeg finder et matchup, som jeg synes virker interessant, går jeg ind på hovedsageligt Danske Spil* og bet365* for at se, hvordan de har sat oddset.”

“Jeg har tit selv en fornemmelse af, hvordan jeg synes, oddset bør sættes. Det har jeg ud fra den viden og forståelse, som jeg har for CS:GO. Derfra vurderer jeg, om der er et spil at hente. Jeg ser og følger CS-scenen så meget, som jeg nu kan, så derfor ved jeg allerede en del om hold og spiller, allerede inden jeg begynder at undersøge yderligere.”

Formen er afgørende

“Mest vigtige faktor er selvfølgelig, at jeg vurderer spillet til at have værdi – at bookmakerne har sat et givent hold til at vinde lidt for højt, i forhold til hvem de møder. Men for at finde sådan et spot, så kigger jeg på formen. Hvordan har de to hold klaret sig de sidste måneder? Det spørgsmål er jeg ofte godt klar over, da jeg som sagt følger med.”

“Så kigger jeg også på, hvilke maps de har spillet mest de seneste tre måneder og nogle gange længere tilbage. Eksempelvis hvis Hold A møder Hold B, som ikke har gode statistikker på Inferno, mens Hold A har virkelig gode statistikker, samtidig med at Inferno bliver en mulighed, grundet at Hold B altid banner Nuke. Så er der muligvis et rigtigt godt spot i Hold A på Inferno.“

“Udskiftning på hold spiller også ind, for det vil altid kræve tilvænning at spille med ny(e) spiller(e). Så det er jeg også opmærksom på.”

110 procent på brugertips

Thomas Fjendbo har de seneste tre måneder haft 59 brugertips på BetXpert, og de har mundet ud i en tilbagebetalingsprocent på 110.

På den længere bane er tilbagebetalingen lidt lavere, men stadig med et flot plus.

“Mit private regnskab siger en tilbagebetalingsprocent på 105 siden november 2017 med godt 170 spil. Det skal dog siges, at der har været et par useriøse spil iblandt, da det ikke altid er blevet til 100 procent værdispil, når der skal ses CS:GO med vennerne, men det tager vi med i regnskabet.”

Vi glæder os til at følge Thomas Fjendbo på BetXpert.