Forsigtighed er ikke ligefrem det der præger BetXperts nye mand på SAS Ligaen, Rasmus B. Olesen. Tværtimod lægger han ud med at anbefale et frækt to-tal til odds 5,15 i lørdagskampen mellem Brøndby og OB...

Fucking New Guy, hvæser de ovre på Vestegnen.

Men den stoute nordjyde Rasmus er ikke bleg for at gå imod strømmen. Gæt hvad han foreslår som bedste spil i søndagens storkamp i det jyske, AGF-AaB...

Ettallet til odds 2,25, såmænd. Man må så håbe, at den 22-årige datalogistuderende ikke bliver lynchet af sine bysbørn - han bor og læser nemlig i den nordjyske hovedstad.

Rasmus B. Olesen udfylder pladsen efter John Dorf, der efter at have tjent BetXpert trofast og flot siden starten i 2001 ikke længere har tid til den krævende SAS Liga - man vil dog stadig kunne nyde godt af hans evner på Dagens Fidus.

Anders Kristensen sidder fortsat som den anden ekspert på SAS Ligaen og har pt 2 analyser ude til weekendens kampe.

At kalde Rasmus B. Olesen for ny mand er i øvrigt en sandhed med modifikationer. Faktisk har han tidligere fungeret som ekspert for BetXpert - først på østrigsk, siden på spansk fodbold. Han har også i perioder assisteret Anders og John på SAS Ligaen, så helt uerfaren er han ikke. Men det er selvfølgelig noget helt andet at være fast mand i stedet for bare vikar. Får Rasmus en god start? På Vestegnen og oppe nordpå håber de det ikke.

Se alle analyserne her:

http://www.betxpert.com/ekspert/dan/