Ailton Almeida var her, der og alle vegne, da han var en af hovedårsagerne til, at Brøndby med bøjede hoveder forlod Parken med et 0-4 nederlag. Bookmakeren Betsafe.com har nu sat odds på, om svensk/brasilianeren når helt til tops på SAS Ligaens topscorerliste i de sidste par runder.

Med to mål i Parken nåede Ailton Almeida op på 11 scoringer i sæsonen, tre færre end holdkammeraten Morten Nordstrand, som indtager førstepladsen på listen sammen med FCMs Frank Kristensen. Har man tro på, at Ailton går mål-amok i de sidste to kampe får man 12 gange pengene på, at han ender øverst på topscorerlisten. Frank Kristensen tror ansvarlig for Betsafe Danmark, Benjamin Leander, dog ikke meget på.

”Farlige Frank har lavet 13 af sine 14 mål i sæsonen mod hold, der ligger nummer seks eller dårligere i ligaen. FCM møder OB og Brøndby i sine sidste to kampe, og på den baggrund tror vi her på Betsafe, at han får meget svært ved at finde vej til nettet”, udtaler Leander, som til gengæld godt ved, hvem han holder øje med.

”Hvis OB kommer op med hovedet efter den triste 1-1 kamp i Sønderjyske kan Peter Utaka blive den helt store overraskelse. Ni mål i foråret fortæller vist det hele, og jeg har personligt Utaka som den farligste outsider til titlen”, afslutter Leander, som giver 1000 kroner for en flad hundredemand hvis Peter Utaka scorer flest mål i SAS Ligaen.

Betsafe har naturligvis Morten Nordstrand som favorit til at tage topscorertitlen. FCK-topscoreren giver indsatsen 1,65 igen, såfremt han beholder førstepladsen i på måltyvenes liste.

Alle odds fra Betsafe på topscorerkampen i SAS Ligaen:

Topscorer i SAS Ligaen 2008/09

Morten Nordstrand, FCK – 1,65
Marc Nygaard, Randers - 3,00
Frank Kristensen, FCM – 3,75
Peter Utaka, OB – 7,00
Ailton Almeida, FCK – 12,0
Gilberto Macena, Horsens – 20,0
Alle andre spillere - 50,0