2. Pinsedag står i dén grad i Dannebrogs tegn. Der er nemlig gang i kedlerne i såvel SAS Liga som 1. og 2. division. Men een kamp overskygger naturligvis alle andre: Topbraget mellem Brøndby og FCK!

Kl. 17:30 (vises på TV3+) går det i gang, dette opgør som vil afgøre, om FCK stadig skal have en reel chance for at genvinde mesterskabet, eller om Brøndby kan cruise 04/05-sæsonen sikkert i hus.

Det så længe ud som om FCK ville tromle al SAS-modstand ned her i foråret og indhente BIF, der bortset fra pokaltitlen har haft et skidt forår med kun 2 sejre i 8 kampe. Men efter 7 gevinster i træk snublede københavnerne i Parken mod bette Silkeborg. Nu har Brøndby (der fik uafgjort mod OB) 5 point ned til ærkerivalerne - og 7 runder tilbage - så en pointdeling i denne kamp vil bekomme Vestegnens drenge vældig fint. I så fald får FCK hulens svært ved at nå op.

Og uafgjort er netop, hvad SAS-pilot Anders Kristensen forventer sig af denne nyklassiker. Læs hans analyse: http://www.betxpert.com/ekspert/dan/#47889

P.S. Selv om Braget i Brøndby som et sort hul suger al lys til sig, kunne man måske godt lige ofre mandagens øvrige kampe en smule opmærksomhed... Der er flere fine spilobjekter. Tjek de mange analyser enten via forsidens liste, eller via vores analyse-oversigt: http://www.betxpert.com/ekspert/analyser.asp