Champions League-semifinalerne åbner i aften med et brag i Barcelona hvor hjemmeholdet med Lionel Messi i spidsen tager imod Drogba og co. fra Chelsea.

Et møde mellem små, lynhurtige teknikere på den ene side og hovedstødsstærke kraftkarle på den anden. Groft sagt, for Barcelona har også muskelmænd, som fx Touré på den defensive midtbane, og Chelsea kan bestemt også spille bold.

Men to meget forskellige hold er det under alle omstændigheder, og det tegner til at blive et vældigt interessant opgør.

3 spilforslag
Barcelona er temmelig klar favorit, jævnfør bookmakernes odds. På grund af hjemmebane-fordelen - og på grund af mange fodboldelskeres nærmest religiøse dyrkelse af Messi og co. der kan spille så englene synger.

Men oddsene ser skæve ud. For måske kan netop Chelsea - med overlegen fysik, dynamik og luftstyrke - stikke en kæp i det velsmurte katalanske hjul.

Vi har tre spilforslag til Barcelona-Chelsea.

Dels et sats på over 2,5 mål.

Dels to tip af Torben N. Sørensen (tilbage på BetXpert-pinden efter nogle uger med ferie og skakturnering): et asian-spil på Chelsea i aftenens kamp og et sats på Chelsea til at gå i finalen.

United-Arsenal
Onsdag er det tid til den anden CL-semifinale, mellem Manchester United og Arsenal - en kamp vi naturligvis også vil analysere.

Returkampene der jo begge spilles i London, hos henholdsvis Chelsea og Arsenal, afvikles tirsdag og onsdag i næste uge.

Husk også UEFA Cuppen
UEFA Cuppen er også nået til semifinalernes indledende kampe - de finder begge sted på torsdag. Et rent tysk opgør og et rent ukrainsk... Her vil BetXpert ligeledes komme med analyser/tip.

Dynamo Kiev - Shakhtar Donetsk
Werder Bremen - HSV

Også her er der returkampe i næste uge.