I sidste uge spåede bookmakerne, at Rolf Sørensens dage i Vild med Dans var ved at være talte, og efter Emmelie de Forests exit sidste fredag peger både Danske Spil* og Bet365* på Rolf Sørensen som dead man walking.

Bookmakerne har Rolf Sørensen og Lucy Love som delte favoritter til at ryge ud af Vild med Dans i aften. De seneste uger har oddssætterne hos flere spiludbydere kaldt Rolf Sørensen for showets dårligste danser, og i aften kan hans manglende evner på dansegulvet plus en fibersprængning i benet meget vel betyde exit.

Dog har Lucy Love i mange uger været bookmakernes favorit til at ryge ud, men den dansk/zambianske sangerinde har overrasket adskillige gange, og på trods af at være røget i omdans to gange er hun stadig med i TV2s dansekonkurrence.

I sidste uge formåede hun sammen med partner Michael Olesen at danse sig helt uden om omdansen, da Esben Dalgaard overraskende måtte kæmpe for livet mod Emmelie de Forest, som var i omdans for tredje gang. 

Ikke overraskende blev det Eurovision-vinderen, der blev fundet for let af seerne, og det kunne måske betyde, at Esben Dalgaard er favorit til at ryge ud i aftenens show, men den lidet flatterende ære tilfalder altså Lucy Love og Rolf Sørensen.

Vild med Dans: Hvem ryger ud i aften?

Mens jorden brænder under Lucy Love og Rolf Sørensen, cruiser Simon Stenspil, Signe Lindkvist og Molly Egelind direkte mod finalen.

Hvem ryger ud af Vild med Dans fredag den 5. oktober?

Bedste odds Bookmaker
Lucy Love og Michael Olesen 2,30 Bet365
Rolf Sørensen og Karina Frimodt 2,30 Bet365
Esben Dalgaard og Mille Funk 10,00 Unibet

Laila Friis-Salling og Morten Kjeldgaard

11,00 Unibet
Simon Stenspil og Asta Bjórk Ivarsdottir 20,00
Signe Lindkvist og Thomas Evers Poulsen 40,00 Unibet
Molly Egelind og Mads Vad 50,00

Rolf får brug for hjælp

"Rolf er klart den dårligste danser, men på trods af dette har han ikke varet I omdans endnu, da han har stor popularitet blandt seerne. Nu hvor konkurrencen er skærpet ender han dog med meget stor sandsynlighed med færrest point fra dommerne, så han får igen brug for megen hjælp fra seerne," siger Mikis Sønderriis, der er marketing manager hos Bet365*, og tilføjer.

"Han fik en fibersprængning onsdag, hvilket kan hæmme hans dans, men omvendt kan det måske give flere sympati-stemmer. Det hjælper ham at have en erfaren og populær danser som Karina Frimodt."

Også Danske Spil* tror, at Rolf Sørensen får det svært i aften.

"Der er ingen tvivl om, at Rolf Sørensen er den, der får færrest point fra dommerne af alle deltagerne. Men han er så populær en skikkelse i Danmark, at det indtil nu har talt mere end danseevnerne. Men vi er snart på et tidspunkt i konkurrencen, hvor det er evnerne, der er det afgørende. Samtidig har Lucy Love haft en forbløffende evne til at overleve uge for uge," siger oddssætter hos Danske Spil*, Mathias Reimer Larsen.

Svær dans kan koste for Lucy Love

I aften skal Lucy Love danse slowfox, og det kan vise sig at blive afgørende for hendes chancer for at komme videre til næste runde, vurderer Mikis Sønderriis fra Bet365*.

"Lucy og hendes partner har umiddelbart ikke den helt store popularitet blandt seerne og har allerede været i omdans to gange nu. Hun startede i odds 3, men da vi har set en del indskud på hende til at ryge ud i aften, er oddset faldet noget. Det faktum, at hun skal danse slowfox, ser vi heller ikke som en fordel for hende, da hun er mere til latin," siger han.

Hos Danske Spil* understreger Mathias Reimer Larsen, at netop fordi hun har været i omdans to gange, og fordi hun  pointmæssigt har ligget som den næstdårligste af alle dansere, har Lucy i flere uger været den statsejede bookmakers favorit til at ryge ud.

Hos Danske Spil* kan man lige nu få odds 1,45 på, at Lucy Love og Rolf Sørensen hver især ryger i omdans.