Ansættelsen af Ove Christensen var den endegyldige dødsdom for Randers FC. I hvert fald hvis man spørger spillefirmaet Betsafe, som har sat odds på klubbens fremtid med en ny cheftræner ved roret.

"Stig Tøfting sagde det meget godt - Randers FCs offensive mandskab er sat tilbage til stenalderen med ansættelsen af en defensivt orienteret træner. Inden sæsonstart var Randers FC tippet som den helt store positive overraskelse, men det ligner allermest en kronjysk tragedie”, udtaler ansvarlig for Betsafe Danmark, Benjamin Leander, i en pressemeddelelse.


Spilleselskabet har sat odds på en række udfald, bl.a. om Randers FC bliver oppe i SAS Ligaen, og her er udsigterne dystre. Her giver overlevelse til randrusianerne 1,95 gange indsatsen mens Betsafe.com mener, at chancen er større for, at Randers FC må tage den tunge tur ned i 1. Division. Nedrykning giver kun odds 1,75.

Spiller for spiller har Randers jo et af de bedste mandskaber i rækken hvis man sorterer OB, FCK og Brøndby fra, men en tredjedel henne i sæsonen har holdet hentet to usle point, og fra Betsafes synspunkt er Ove Christensen ganske enkelt ikke redningsmanden, som kan ændre tingenes sørgelige tilstand på Essex Park”, lyder den afsluttende, hårde melding.

Alle odds på Randers FC i 2009/10 sæsonen:

Rykker ned fra SAS Ligaen:

JA 1,75
NEJ 1,95

Antal point i sæsonen:

Over/Under 26,5 point i sæsonen 2009/10

Over 26,5 point 1,85
Under 26,5 point 1,85