Blækket fra underskriften er knapt tør, før bookmakerne er ude med en dyster vurdering af Åge Hareides chancer som dansk landstræner. Hos Danske Spil* tror man ikke på dansk deltagelse ved VM i 2018.

Den nye danske landstræner blev i dag præsenteret for hele befolkningen. Som ventet bliver det nordmanden Åge Hareide, der skal følge efter Morten Olsen i det mest eksponerede trænersæde i hele Danmark.

Men knapt har han været landstræner i en kvart dag, inden bookmakerne hæver øjenbrynene. Før man kendte navnet på den nye landstræner vurderede bookmakerne, at Danmark nok ikke ville kvalificere sig til VM i 2018.

Det billede fastholdes efter præsentationen af Åge Hareide, der blandt andet er tidligere Brøndby-træner:

"... Danmark er havnet i en halvsvær VM-kvalifikationspulje. Polen og Rumænien er to yderst kompetente modstandere, og derudover befinder det danske fodboldlandshold sig i øjeblikket nede i en bølgedal. Hareide har selvfølgelig som ny landstræner alle muligheder for at ændre situationen, men vi vurderer det som mest sandsynligt, at Hareide ikke får kvalificeret Danmark til VM 2018, siger Peter Emmike i en pressemeddelelse.

Kommer Danmark til VM i 2018?

Nej Ja
1,55 2,25
Danske Spil
Danske Spil