Knapt er de danske landsholdsspillere gået af banen efter blamagen mod Sverige, før Danske Spil* spår holdet en barsk vej mod VM i Rusland 2018. Se oddsene her.

Det skulle bare ikke være. Danmark kommer ikke til EM i Frankrig 2016.

Men knapt er stadionlyset i Parken blev slukket efter tirsdagens svensker-blamage, før Danske Spil* er ude med dystre prognoser for Danmark VM-deltagelse i Rusland 2018.

Danmark er i en giftig gruppe med lutter østeuropæiske nationer. Og ifølge Danske Spil* er det mest sandsynlige udfald, at Danmark ikke kvalificerer sig.

- I vores optik misser Danmark desværre også VM i 2018. Der venter landsholdet et par svære kampe ikke mindst mod Polen og Rumænien, siger Peter Emmike, oddsansvarlig fra Danske Spil*, i en pressemeddelese.

Kun 40 procents chance 

Danske Spil* giver lige nu 2,25 for dansk VM-kvalifikation, mens du får odds 1,55, hvis Danmark ikke kvalificerer sig.

- Vi tror, at det bliver en hård kamp mellem Polen og Danmark om førstepladsen i Gruppe E. Skulle førstepladsen kikse for Danmark, er der også mulighed for at komme til VM ved at blive blandt de otte bedste toere. Men det kedelige facit er, at Danmark får mere end svært ved at kvalificere sig til det fornemme VM-selskab. Dansk VM-deltagelse i 2018 vurderer vi kun til at være 40% sandsynligt, siger Peter Emmike.

Gå til Danske Spil* her.

Kommer Danmark til VM 2018?

Nej 1,55
Ja 2,25

Vinder af VM-gruppe E

Polen 2,90
Danmark 3,0
Rumænien 3,75
Montenegro 8,0
Armenien 40,0
Kasakhstan  200,0