BetXpert lancerer denne uge en række bookmaker-awards for 2015. Turen er kommet til "Brugernes valg," hvor Bet365* kommer ind på en klar førsteplads.

Som noget nyt uddeler BetXpert i år en række priser til de bedste bookmakere i Danmark. Vi startede den anden dag, hvor Scandic Bookmakers løb med prisen for "Bedste tilbagebetaling". I dag er turen så kommet til "Brugernes valg." hvor brugerne kårer deres bud på den bedste bookmaker.

I løbet af november måned kørte en afstemning på BetXpert med et spørgsmål, som lød:

"Hvilken af disse licens-bookmakere er din favorit?"

Suveræn vinder

Og nu kan vi så kåre en vinder.

Brugerne har talt. Med over halvdelen af stemmerne - kommer Bet365* ind på en klar førsteplads som brugernes favorit-bookmaker. Bet365* har præcist fået 53,3 procent af stemmerne og kan hermed bryste sig af at være "Brugernes valg" på BetXpert i 2015.

Det falder i øvrigt fint i tråd med, hvor mange gange Bet365* vælges som bookmaker til bruger- og eksperttips. Her er det også Bet365*, der gennem 2015 har været brugernes foretrukne bookmaker.

Med 16,2 procent af stemmerne kom Unibet* ind på en andenplads, mens Danske Spil med 11,5 procent af stemmerne får en tredjeplads.