BetXpert lancerer denne uge en række bookmaker-awards for 2015. Turen er kommet til "Brugernes valg," hvor Bet365 kommer ind på en klar førsteplads.

Som noget nyt uddeler BetXpert i år en række priser til de bedste bookmakere i Danmark. Vi startede den anden dag, hvor Scandic Bookmakers løb med prisen for "Bedste tilbagebetaling". I dag er turen så kommet til "Brugernes valg." hvor brugerne kårer deres bud på den bedste bookmaker.

I løbet af november måned kørte en afstemning på BetXpert med et spørgsmål, som lød:

"Hvilken af disse licens-bookmakere er din favorit?"

Suveræn vinder

Og nu kan vi så kåre en vinder.

Brugerne har talt. Med over halvdelen af stemmerne - kommer Bet365 ind på en klar førsteplads som brugernes favorit-bookmaker. Bet365 har præcist fået 53,3 procent af stemmerne og kan hermed bryste sig af at være "Brugernes valg" på BetXpert i 2015.

Det falder i øvrigt fint i tråd med, hvor mange gange Bet365 vælges som bookmaker til bruger- og eksperttips. Her er det også Bet365, der gennem 2015 har været brugernes foretrukne bookmaker.

Med 16,2 procent af stemmerne kom Unibet ind på en andenplads, mens Danske Spil med 11,5 procent af stemmerne får en tredjeplads.