Denne dag har stået - og vil fortsat stå - i vintersportens tegn. Julemand Nicolai har IGEN fået fuldt hus i langrend, og i aften vil ishockey-ekspert Poul V. Nielsen forsøge sig i Oddset Ligaen.

Vintersports-ekspert Nicolai Kristensen har gjort det igen! I formiddags løb kvinderne ud på 10 km langrend i finske Kuusamo - og som et forumindlæg slår fast: I stedet for at gennemføre løbet, kan arrangørerne lige så godt overføre Nicolais tip til resultattavlen...

Nicolai havde 2 singler: Smigun skulle slå Bjørgen, og Neumannova skulle løbe hurtigere end Peruzzi. Derudover var der en double bestående af de 2 h2h-tip, samt 2 vinder-tip, dels på Smigun, dels på Neumannova.

Neumannova vandt løbet foran Smigun!

Så Nicolais dagsresultat blev følgende: Indsats 1300, gevinster 2327. Tilbagebetaling 179%.

Tjek ind på vintersports-siden og hold øje med fremtidige tip, lige nu er der fx analyser af storslalom og af Nordisk kombineret:

http://www.betxpert.com/ekspert/vinter/

Og så vender vi blikket mod Danmark, hvor Oddset Ligaen skøjter derudad i aften. Poul V. Nielsen (tilbagebetaling: 112%) har analyseret 3 kampe:

Esbjerg-SønderjydskE
Frederikshavn-AaB
Nordsjælland-Herlev

Ifølge Poul vil Oilers, White Hawks og Cobras vinde, med andre ord: 3 hjemmesejre. Læs hvorfor i de grundige analyser hér:

http://www.betxpert.com/ekspert/dkhock/