Sponsoreret indhold fra Betfair Sportsbook

I anledning af lørdagens Premier League-brag mellem førerholdet og det forsvarende mesterhold, Chelsea og Manchester City, har Betfair Sportsbook et tilbud til danskere, der endnu ikke har en konto hos Betfair:

Sats på Chelsea-sejr til det nuværende odds (2,05), eller på Manchester City-sejr (3,5) hos Betfair Sportsbook. Hvis dit spil går hjem, toppes dit odds op (gælder for en indsats på 100 kr) til 5 for Chelsea og 10 for Manchester City  i form af et freebet-beløb. Og hvis dit spil ikke går hjem? Så refunderes din indsats i form af et freebet (op til 100 DKK).

Og DERUDOVER får du en bonus bestående af 5 freebets x 200 kr i takt med at du placerer spil.

Sådan tager du imod dette tilbud

  1. Klik her for at oprette en konto hos Betfair Sportsbook 
  2. Angiv kampagnekoden ZEP588 når du registrerer din konto
  3. Spil pre-match hos Betfair Sportsbook på enten Chelsea eller Manchester City til de nuværende odds
  4. Nyd Chelsea-Manchester City i forvisning om at du modtager et freebet på din Betfair Sportsbook-konto uanset hvordan kampen ender!

Du kan naturligvis satse mere end 100 DKK, men det vil kun være 100 DKK (og kun dit første spil) der tæller i forbindelse med dette tilbud

Aktuelle Betfair Sportsbook-odds på Chelsea-Manchester City, lørdag kl 18,30

Chelsea Uafgjort Manchester City
2,05 3,40 3,50

Eksempel på odds-forøgelse: Du satser 100 kr på Chelsea-sejr til odds 2,05. Hvis Chelsea vinder, scorer du dermed en netto-gevinst på 105 kr. Derudover får du et freebet-beløb på 295 kr. Hvis Chelsea IKKE vinder, taber du din indsats, men får den refunderet i form af et freebet på 100 kr.

1000 kr freebet

Hvis du har oprettet konto og angivet ovenstående kampagnekode er du også berettiget til freebets for op til 1.000 kr, fordelt således:

  • Et 200 kr freebet for hvert fjerde spil (single eller multi) du sætter
  • Kvalificerende spil er på minimum 100 kr og minimumsodds 1,5
  • Når du modtager et freebet, skal du bruge det inden for 7 dage

BemærkHar du allerede en konto hos Betfairs spillebørs, kan du desværre ikke gøre brug af denne kampagne, da du i så fald ikke betragtes som ny kunde hos Betfair. Bemærk også at du ikke kan kan benytte både dette tilbud OG den normale start-bonus hos Betfair Sportsbook (freebet på 1000 kr).