Betxperts bokse-ekspert, Loke Barrett, er brandvarm i øjeblikket og leverer det ene knockout efter det andet. I weekenden ramte han odds 6...

Der er perioder, hvor det hele bare kører for en. Sådan en oplever bokse-eksperten Loke Barrett i øjeblikket, hvor han over de seneste 90 dage har akkumuleret et overskud på hele 17,71 enheder og ramt 25 ud af 37 tips.

Senest formåede han at ramme et flot højodds. I weekenden mødte David Haye nemlig Tony Bellew, og her havde Loke spottet at David Haye kunne få problemer, da hans bedste dage har fundet sted. Dermed lykkedes det ham at ramme odds 6,00.

Glem ikke variansen

Det er en flot stime lige i øjeblikket, og den form kan næppe vare ved - det er simpelthen ikke realistisk.

Man vil opleve stimer, hvor alt går ens vej, ligesom man vil opleve stimer, hvor alt synes at være mod en. Sådan er det i bettingbranchen Varians er en svær størrelse, som man er nødt til at huske på, når man ser disse flotte stimer.

Desværre har han stadig et samlet underskud på 10 units efter lidt over 600 tips på siden. Der skal dog næppe meget til, før det tal er positivt igen. 

Imponerende indsigt vises i analyserne

Nok har han underskud, men man kan ikke beskylde Loke Barrett for ikke at kende sit fag. Han har været eksert på BetXpert siden juli 2009, og han skriver sandsynligvis nogle af mest indsigtsfulde analyser på hele siden.

Det er et stykke gennemarbejdet produkt, der bliver spyttet ud hver eneste gang. Han er i den grad ekspert udi sit område, der indebærer forskellige former for kampsport.

Hvis man vil være på forkant med Loke Barretts mange analyser, så kan man med fordel abonnere på hans ekspert-mails. Så falder der en lille notits i mailboksen, når han har udlagt tips.