Læs spiltanker og spilforslag til tirsdagens otte Champions League-kampe. Fx Galatasaray-PSG hvor der er saftig værdi i det høje odds for en tung kampstart.

Det er tid til anden spillerunde i CL-gruppespillet. Otte kampe tirsdag og otte kampe onsdag. Denne artikel fokuserer på tirsdagens opgør.

Læs følgende kamp- og oddsgennemgange og kommentér meget gerne. Selv hvis man er stærkt uenig i skribentens vurdering, behøver man dog ikke spørge om han er på svampe. Det er han.

(Læs evt også vores store CL-optakt, skrevet før gruppespillet gik i gang. Optakten ser nærmere på hvert deltagerhold).

 

Gruppe A

Real Madrid – Club Brügge

Tirsdag kl 18:55. Match Center (med odds, statistik etc)

Rækker belgisk storform mod Real?

Siden 0-0 hjemme mod Galatasaray i 1. runde har Club Brügge vist storform i den hjemlige liga. Basis for en overraskelse mod Real der åbnede gruppespillet med at få tæv i Paris? Måske, men siden har spaniernes forsvar holdt rene lagener i 3 kampe der har givet 7 point inkl lørdagens uheldige 0-0 hos lokalrival Atlético hvor Hazard, Bale, Benzema & Co burde have scoret. Club Brügge må nok undvære defensivmand Balanta der blev skadet i weekenden. Real stadig uden offensivmand Asensio og venstreback Mendy. Desuden tvivl om venstreback Marcelo (nok midterforsvarsreserve Nacho der tager backen). Men midtbanemand Modric er klar efter skade; gjorde comeback med indskiftning i weekenden. Kollega Isco også tilbage. Desuden råder madrilenerne over forsvarsstyrmand Ramos der havde karantæne i Paris. Real-træner Zidane prioriterer La Liga i denne sæson, men mon dog ikke hjemmesejren søges, også for at få revanche for PSG-nederlaget?

Galatasaray – PSG

Tirsdag kl 21:00. Match Center (med odds, statistik etc

Under 0,5 mål i 1.H til odds 4,1 hos Unibet

Begge hold har været målfattige i september (PSG med een undtagelse – mod Real). Der er ellers store angrebsnavne hos begge, men formen er ikke i top. PSG har desuden skader og karantæne (Neymar). Mbappé tilbage, men ikke nødvendigvis startklar.
Læs hele analysen

Gruppe B

Tottenham Hotspur – Bayern München

Tirsdag kl 21:00. Match Center (med odds, statistik etc)

Over 2,5 mål til odds 1,61 hos NordicBet

2-2 endte det da de to klubber mødtes i sommerferien, og selv om CL er vigtigere, lugter det af endnu en kamp med højt tempo og ivrig målsøgen. Spurs kan have tunge ben efter lørdagens 60 min med 10 mand, men har til gengæld gejst efter flot sejr.
Læs hele analysen

Crvena Zvezda – Olympiakos

Tirsdag kl 21:00. Match Center (med odds, statistik etc)

Græsk klasse eller serbisk hjemmestyrke?

Lige efter 0-3-nederlaget i München – hvor serberne kom frem til meget lidt – tabte Røde Stjerne til lokalrival Partizan, men siden har holdet noteret sig for 2 sejre i træk. Beograd-klubben er stærk på hjemmebane – chokslog således Liverpool i sidste sæson. Men bliver det til sejr mod Olympiakos der imponerede hjemme mod Tottenham og fortjent fik vendt 0-2 til 2-2? Grækerne har et bedre hold, inkl en dygtig kreatør i Valbuena og andre stærke offensivfolk i fx Podence og målmaskinen El-Arabi.  Desuden har Olympiakos haft et mindre stresset kampprogram (Røde Stjerne spillede også i sidste midtuge). Røde Stjerne-angriber Tomane kan være med efter karantæne i 1. runde. Midtbanemand Jovic er stadig skadet. Hos Olympiakos mangler den græske landsholds-midtbanespiller Fortounis stadig.

Gruppe C

Atalanta – Shakhtar Donetsk

Tirsdag kl 18:55. Match Center (med odds, statistik etc)

Over 2,5 mål til odds 1,72 hos Bet365

Atalanta er typisk garant for underholdning og ofte i begge ender. Simon Kjær ser ud til at have styrket forsvaret, men trods hårdt program søges revanche for offday i 1. runde. Det kan mange italienske chancer og samtidig kontraer til Shakhtar.
Læs hele analysen

Manchester City – Dinamo Zagreb

Tirsdag kl 21:00. Match Center (med odds, statistik etc)

Begge hold scorer til odds 2,12 hos Cashpoint

Målmaskinen City kan næppe lade være med at angribe, før og efter føring. Dét og svækket engelsk midterforsvar bør give muligheder til Dinamo der nok forsøger at lukke af, men mod Atalanta viste flotte offensivevner.
Læs hele analysen

Gruppe D

Juventus – Bayer Leverkusen

Tirsdag kl 21:00. Match Center (med odds, statistik etc)

Ettal til odds 1,53 hos NordicBet

Storklubben Juventus åbnede gruppespillet med X i Madrid, mens Leverkusen tabte til Lokomotiv. Alligevel er Juve-oddset steget markant. Nok pga diverse skader (og hårdt program), men vikarerne gør det glimrende, og zebra-klubben har vundet 3 i træk.
Læs hele analysen

Lokomotiv Moskva – Atlético Madrid

Tirsdag kl 21:00. Match Center (med odds, statistik etc)

Kan russere drille igen?

Lokomotiv overraskede i 1. runde ved at vinde 2-1 i Leverkusen. Hjulpet af et målmandsdrop, men sejren var som sådan ikke ufortjent. I weekenden vandt Moskva-klubben sågar over Zenit i den hjemliga liga. Kan russerne også drille storklubben Atlético? Madrilenerne er ubesejrede i seneste 4 kampe, inkl weekendens lokalderby mod lokalrival Real, men har på den anden side kun vundet 1 af de 4 kampe. I første grupperunde blev det 2-2 hjemme mod Juventus. Lokomotiv har midtbanemand Aleksey Miranchuk med i forhold til Leverkusen-opgøret, men mangler stadig tvillingebror og midtbanekollega Anton samt offensivmand Farfan (desuden forsvarsreserve Rotenberg). Atlético skulle kun mangle kantspiller Vitolo (starter/indskifter; nyt fravær).