I skrivende stund har FCK store problemer med at gennemtrænge en finsk mur i Parken. Lad os håbe, at københavnerne klarer ærterne i CL-kvalen, og lad os så kigge fremad mod torsdagens UEFA-opgør.

Her skal Brøndby og Randers begge i islandsk svovlbad. Både vicemestrene og pokalvinderne vandt det indledende opgør på hjemmebane mod henholdsvis Valur Reykjavik og Akranes, men nu gælder det så returkampen på Island.

Brøndby har efter 3-1-sejren på eget græs en del at tære på, men må alligevel ærgre sig over at have givet et mål væk i anden halvleg (og over ikke at have kunnet følge op på en fremragende start der gav en 3-0-føring på 35 minutter!). Drengene fra Vestegnen ER bedre end Valur, men der er problemer i defensiven, og man skal aldrig sige aldrig, når det gælder islandsk fight.

Heller ikke Randers er sikker på videre kvalifikation efter 1-0-sejren på hjemmebane over Akranes, men de skadesplagede randrusianere fik sig i weekenden et moralsk boost med 1-0-sejren over Horsens. Et tiltrængt løft efter den pinlige 5-0-lussing i Farum i SAS-sæsonåbningen.

Tjek vores UEFA-side, hvor man i skrivende stund kan finde en analyse af BIF-kampen (kl. 21:15). En analyse af Randers-opgøret (kl. 20) følger forhåbentlig senere, og måske kommer der tip til andre af torsdagens UEFA-kampe.

Hold også øje med BetXperts forum, hvor der pågår en ivrig debat om de europæiske kampe.