Lidt selvros skal der også være plads til: BetXpert kan se tilbage på en virkelig flot europæisk midtuge, med succes i såvel UEFA Cuppen som Champions League. Torsdag ramte vi 3 ud af 4 UEFA-tip, med en tilbagebetaling på 124,5%. Tirsdag og onsdag ramte vi 4 ud af 6 CL-tip og fik en tilbagebetaling på 136%.

Dagens Fidus har i øvrigt også nydt godt af de europæiske fuldtræffere. I denne uge har vi indtil videre haft fuldt hus, med 4 ud af 4. For hele måneden lyder DF-tilbagebetalingen på 128%.

UEFA Cup

Vores UEFA Cup-team havde skrevet 8 analyser til torsdagens 1/16-finalereturkampe. Heraf var 4 advarsler mod spil, pga for lavt odds - men det blev trods alt til 4 tip, hvoraf de 3 altså gik hjem.

AZ Alkmaar formåede ikke at vinde over Fenerbahce på hjemmebane, men det gjorde Espanyol med Livorno. Og som ventet blev Ajax-Werder en målrig kamp, og Osasuna-Bordeaux det modsatte.

Dermed fulgte vi op på sidste uges UEFA Cup-succes. Her ramte vi 4 ud af 5 udlagte tip til 1/16-finalernes indledende opgør og scorede en tilbagebetaling på 169%.

Vores samlede UEFA Cup-regnskab beretter nu om en tilbagebetaling på 113% for 59 tip, hvoraf 34 har været fuldtræffere.

UEFA Cup-siden findes hér: http://www.betxpert.com/ekspert/uefa/

Ja, ja

Og før det bliver alt for klæbrigt, iler vi med at tilføje at man aldrig er bedre end sine næste tip. Og i øvrigt har vi faktisk fortsat samlet underskud i ekspertpanelet i februar. Det er dog vældigt lille nu - og mon ikke det forsvinder som dug for solen inden måneden er omme. Pt er der jo bl.a. VM i langrend og Nordisk Kombination - og vores vintersportsteam plejer ikke at holde sig tilbage med gode resultater.... Vi bringer ingen garantier, men vores eksperter vil gøre hvad de kan for at komme med gode tip.

Følg med på www.betxpert.com og se hvad fremtiden bringer....