Skal man tro BetXperts brugere må AaB og Randers ned i den næstbedste række, mens Lyngby og Esbjerg redder endnu en sæson i Superligaen...

 

For godt to måneder siden spurgte vi her på BetXpert vores brugere hvem de anså for favorit til at rykke ned. Dengang var dommen klar: Esbjerg rykker ned. 40% anså Esbjerg som det mest sandsynlige nedrykkerhold, med Lyngby som det næstmest sandsynlige med 26%.

Før sidste spillerunde ligger Esbjerg sidst og skal vinde i Randers for at sikre sig endnu en sæson i den bedste række, mens point til Lyngby vil gøre overlevelse endnu sværere for Esbjerg - som i så fald er afhængig af at AaB ikke alene taber til FCK i Parken, men taber tilpas stort, da Esbjerg skal indhente nordjydernes måldifference.

Alligevel er lidt over en fjerdedel af de små 200 stemmer i vores afstemning om hvem der sikrer sig endnu en sæson i den bedste række, blevet sat på kombinationen af Lyngby og Esbjerg - de to hold, der var brugernes favoritter til nedrykning for to måneder siden.

25,4% af brugerne har valgt kombinationen Lyngby & Esbjerg

20,5% af brugerne har valgt kombinationen AaB & Lyngby 

20,5% af brugerne har også valgt kombinationen AaB & Esbjerg

18,4% af brugerne har valgt kombinationen Randers & Lyngby

15,1% af brugerne har valgt kombinationen AaB & Randers

De 185 stemmer betyder at brugernes tro på overlevelse ser ud som følger:

Lyngby: 64,3%

AaB: 56,1%

Esbjerg: 45,9%

Randers: 33,5%

Tips til sidste spillerunde

Sidste spillerunde i Superligaen fløjtes i gang kl. 16.00 og vi har tips til to af kampene (og forumtråde om de øvrige).

FC København - AaB: http://www.betxpert.com/ekspert/tips/fc-koebenhavn-aab-2-1

FC Nordsjælland - FC Midtjylland: http://www.betxpert.com/ekspert/tips/fc-nordsjaelland-fc-midtjylland-over-1-5

Randers - Esbjerg: http://www.betxpert.com/forum/spilforslag/vis/randers-fc-esbjerg-fb-29-05

Horsens - Silkeborg: http://www.betxpert.com/forum/spilforslag/vis/ac-horsens-silkeborg-29-05

SønderjyskE - Brøndby: http://www.betxpert.com/forum/spilforslag/vis/soenderjyske-broendby-if-29-05

Lyngby - OB: http://www.betxpert.com/forum/spilforslag/vis/lyngby-ob-29-05

Byd ind med din mening om kampene i de pågældende tråde og lad os få noget diskussion i gang om kampene i denne spændende sidste spillerunde.

Dagen byder ligeledes på sidste spillerunde i Frankrigs bedste række. Her har Jens Bøye tips på vej.

Ligeledes i Frankrig, på Paris' røde grus, er der French Open, hvor Rasmus M. Jensen har budt ind med et par tips til dagens kampe. I Frankrigs sydøstlige hjørne er der Formel 1 i fyrstendømmet Monaco med start kl. 14.00 - her har Martin Rasmussen et par tips klar.

Derudover kan vi byde på tips fra Italien, Portugal, Argentina og Brasilien - og den næstbedste danske række. Se en samlet oversigt over vores tips her.

For en samlet oversigt over dagens kampe - der ligeledes byder på kampe i bl.a. Holland (EL-slutspil og op-/nedrykning fra Æresdivisionen) og England (oprykningsfinale fra League 1) - se vores Match Center.