Oktobers bedste brugertipper blev Kaptajnen22, med t.v.r på andenpladsen.

Efter en afstemning blandt BetXperts brugere, har vi nu også fundet vinderne af de to andre kategorier i vores Månedens Bruger-konkurrence: Oktobers bedste forumbruger og oktobers bedste blogger.

I hver kategori er der en første- og andenpræmie, gavekort til 1.000 og 300 kr (hos Gavekortet.dk). Konkurrencens samlede månedlige præmiepulje er altså på 3.900 kr. (Vi kontakter vinderne via mail).

Månedens bedste forumbruger

Vi havde nomineret 5 brugere der hver især bidrog flittigt og konstruktivt til debatten i BetXperts forum i oktober.

Efter en afstemning blandt vores registrerede brugere, kan følgende kåres som vindere:

Bedste forumbruger i oktober, vinder af et gavekort til 1.000 kr: peterhansen

Nr 2 og modtager af et gavekort til 300 kr: Kellogs

De øvrige nominerede var: steneren, ElGuapo og Icemads.

Månedens bedste blogger

Også her havde vi nomineret fem kandidater, og efter en afstemning blandt vores registrerede brugere, kan følgende kåres som vindere:

Bedste blogger i oktober, vinder af et gavekort til 1.000 kr: Bikerjensen

Nr 2 og modtager af et gavekort til 300 kr: Sahl

Bikerjensen blev stemt ind som vinder på baggrund af denne blog: "Lyngby BK - endelig tilbage" - en grundig gennemgang af yndlingsklubbens trup og sæsonstart.

Sahl fik andenflest stemmer for "Hvor er du på vej hen BetXpert ?" - en kritik af BetXperts udvikling (herunder, ironisk nok, af vores blog-tiltag).

De øvrige nominerede var Frank Pilantra med "Flemming Fjelgaard er et fjols!", Mike Larsen med "Status: AL-Bank Ligaen 12.10.2010" samt Jesper Sørensen med "Den gule trøje - en kedelig farve anno 2011?".

Bemærk: Kun fem personer - de fem nominerede - havde skrevet en blog i oktober. Med andre ord er der masser af værdi i denne kategori... Vi kan kun opfordre til at man får gang i tasterne og får smidt nogle blogs afsted.

Månedens bedste brugertipper

Oktobers bedste brugertipper (og dermed vinder af et gavekort på 1.000 kr) blev Kaptajnen22 der fik et overskud på 6,97 enheder på sine 12 tips om noget så eksotisk som slovakisk ishockey.

Nr 2 (vinder af et gavekort på 300 kr) blev t.v.r der fik et overskud på 6,26 enheder på seks NFL-tips.

Månedens Bruger - nyt tiltag med præmier for 3900 kr

Fra og med september 2010 har vi indført månedlige "awards", hvor vi kårer - og præmierer - vores mest fremtrædende brugere i tre kategorier:

Kåringerne følges af uddeling af gavekort på en samlet værdi af knap 4.000 kr. - hver måned!

Udover æren og præmierne, får de brugere der vinder i én af de nævnte kategorier, en synlig anmærkning på deres brugerprofil, som vil fremstå som et tydeligt bevis på deres kåring til tid og evighed.

Månedens forumbruger

Ved udgangen af hver måned nominerer BetXpert 5 brugere ud fra et sæt af kriterier, der bl.a. omfatter: Antal startede tråde, antal debatdeltagelser, indlægskvalitet, hjælpsomhed...

Det er så op til alle vores brugere, via en afstemning, at bedømme hvem af de 5 der har fortjent titlen som Månedens Forumbruger.

Den bruger der efter en uges afstemning har modtaget flest stemmer, vinder - ud over æren - et gavekort på 1.000 kr., udstedt hos Gavekortet.dk.

Månedens "runner-up", dvs. den bruger der får næstflest stemmer i afstemningen, modtager - ligeledes hos Gavekortet.dk - et gavekort på 300 kr.

Månedens brugertipper

Månedens bedste brugertipper er den der opnået det største overskud. Man skal have leveret mindst 5 tips og i øvrigt levet op til kravene til brugertips.

Nr 1 vinder et gavekort til Gavekortet.dk på 1.000 kr.

Månedens "runner-up", dvs. den næstbedste brugertipper, får et gavekort på 300 kr.

Månedens blogger

Kåringen af "Månedens blogger", tager udgangspunkt i den bruger/ekspert der i løbet af en måned udmærker sig mest i vores blog-sektion.

Her kæmper brugerne altså side om side med eksperterne, modsat i de to andre månedens bruger-konkurrencer.

Ved udgangen af hver måned nominerer BetXpert 5 brugere/eksperter ud fra den forgangne måneds blog-aktivitet. I udvælgelsen af de nominerede lægges vægt på bl.a. følgende: Aktualitet/relevans, formidlingsevne, evne til at skabe debat...