BetXperts Bedste Brugere (kategorier: tips, blogs og forum) i december er fundet. Her er vinderne af gavekort-præmier til en samlet værdi af 3.900 kr...

Decembers bedste brugertipper blev peterhansen, med Avint på andenpladsen.

Efter en afstemning blandt BetXperts brugere, har vi nu også fundet vinderne af de to andre kategorier i vores Månedens Bruger-konkurrence: decembers bedste forumbruger og decembers bedste blogger.

I hver kategori er der en første- og andenpræmie, gavekort til 1.000 og 300 kr (hos Gavekortet.dk). Konkurrencens samlede månedlige præmiepulje er altså på 3.900 kr. (Vi kontakter vinderne via mail).

Månedens bedste forumbruger

Vi havde nomineret 5 brugere der hver især bidrog flittigt og konstruktivt til debatten i BetXperts forum i november.

Efter en afstemning blandt vores registrerede brugere, kan følgende kåres som vindere:

Bedste forumbruger i december, vinder af et gavekort til 1.000 kr: Bad Ass Mike

Nr 2 og modtager af et gavekort til 300 kr: steneren

Bad Ass Mike fik 31% af stemmerne, steneren 24%.

De øvrige nominerede var: ElGuapo (18%), allan_urban (16%) og peterhansen (11%).

Månedens bedste blogger

Også her havde vi nomineret fem kandidater, og efter en afstemning blandt vores registrerede brugere, kan følgende kåres som vindere:

Bedste blogger i november, vinder af et gavekort til 1.000 kr: Martin K. Andersen

Nr 2 og modtager af et gavekort til 300 kr: Mike Larsen

Martin K. Andersen blev stemt ind som vinder (31% af stemmerne) på baggrund af denne blog: "Mythbusting: Det unge Arsenal-hold" om London-klubben med mandskabet der muligvis ikke er helt så ungt som man går og tror...

Det er anden måned i træk førstepræmien går til Martin. I november fik han prisen for "Hjælp! Tysken kommer! - Del 1: Landsholdet".

Mike Larsen fik andenflest stemmer (25%) i december for "Faldende tilskuertal" om de uheldige tendenser i AL-Bank Ligaen, dansk ishockeys bedste række.

De øvrige nominerede var:

US Sports (22%) med "MLB Dogs", om værdispil i amerikansk baseball.

Jeffey (14%) med "Kan FCK gå hele vejen?" - der handler om FC Københavns chancer i Champions League.

Jesper Sørensen (8%) med "Hurra for Team Chicken" om Michael "Kyllingen" Rasmussens nye cykelhold. Og  "Magtspillet" om Barcelonas manipulerende præsidenter.

Bemærk: Kun syv personer havde skrevet en blog i november. Med 5 nominerede og 2 præmier, er der med andre ord masser af værdi i denne kategori... Vi kan kun opfordre til at man får gang i tasterne og får smidt nogle blogs afsted.

Månedens bedste brugertipper

Decembers bedste brugertipper (og dermed vinder af et gavekort på 1.000 kr) blev peterhansen der fik et overskud på 15 enheder. Han ramte kun eet af sine fem tips, men det var til gengæld et pletskud der ville noget! Odds 20 for at Dame N'Doye scorede to mål i FCK-Esbjerg 4. december.

Nr 2 (vinder af et gavekort på 300 kr) i december blev Avint der fik et overskud på 4,8 enheder på 15 tips om vintersport, fx skiskydning.

Månedens Bruger - nyt tiltag med præmier for 3900 kr

Fra og med september 2010 har vi indført månedlige "awards", hvor vi kårer - og præmierer - vores mest fremtrædende brugere i tre kategorier:

Kåringerne følges af uddeling af gavekort på en samlet værdi af knap 4.000 kr. - hver måned!

Udover æren og præmierne, får de brugere der vinder i én af de nævnte kategorier, en synlig anmærkning på deres brugerprofil, som vil fremstå som et tydeligt bevis på deres kåring til tid og evighed.

Månedens forumbruger

Ved udgangen af hver måned nominerer BetXpert 5 brugere ud fra et sæt af kriterier, der bl.a. omfatter: Antal startede tråde, antal debatdeltagelser, indlægskvalitet, hjælpsomhed...

Det er så op til alle vores brugere, via en afstemning, at bedømme hvem af de 5 der har fortjent titlen som Månedens Forumbruger.

Den bruger der efter en uges afstemning har modtaget flest stemmer, vinder - ud over æren - et gavekort på 1.000 kr., udstedt hos Gavekortet.dk.

Månedens "runner-up", dvs. den bruger der får næstflest stemmer i afstemningen, modtager - ligeledes hos Gavekortet.dk - et gavekort på 300 kr.

Månedens brugertipper

Månedens bedste brugertipper er den der opnået det største overskud. Man skal have leveret mindst 5 tips og i øvrigt levet op til kravene til brugertips.

Nr 1 vinder et gavekort til Gavekortet.dk på 1.000 kr.

Månedens "runner-up", dvs. den næstbedste brugertipper, får et gavekort på 300 kr.

Månedens blogger

Kåringen af "Månedens blogger", tager udgangspunkt i den bruger/ekspert der i løbet af en måned udmærker sig mest i vores blog-sektion.

Her kæmper brugerne altså side om side med eksperterne, modsat i de to andre månedens bruger-konkurrencer.

Ved udgangen af hver måned nominerer BetXpert 5 brugere/eksperter ud fra den forgangne måneds blog-aktivitet. I udvælgelsen af de nominerede lægges vægt på bl.a. følgende: Aktualitet/relevans, formidlingsevne, evne til at skabe debat...