Decembers bedste brugertipper (og dermed vinder af et gavekort på 1.000 kr) blev peterhansen. Nr 2 (får et gavekort på 300 kr) blev Avint.

Men vi mangler at få afgjort hvem der skal modtage de øvrige præmier i vores Månedens Bruger-konkurrence: Hvem var decembers bedste forumbruger, og hvem var den bedste blogger?

Her skal vi bruge jer, kære brugere, som hård, men retfærdig jury.

To afstemninger er sat op på denne side. Gak ind, vurdér de nominerede (der er links til vedkommendes blogs og forumindlæg) - og tryk så på knappen ud for den foretrukne kandidat. Afstemningerne løber til tirsdag d. 11. januar (midt på eftermiddagen) - hvorefter vi uddeler præmier til vinderne.

Hvem er månedens bedste forumbruger?

Vi har nomineret 5 brugere der hver især har bidraget flittigt og konstruktivt til debatten i BetXperts forum.

Hvem har fortjent titlen som den bedste forumbruger i oktober og dermed et gavekort på 1000 kr (og hvem har fortjent andenpladsen og et gavekort på 300 kr)?

Er det Bad Ass Mike? Eller er det ElGuapo? Eller allan_urban? Eller peterhansen? Eller steneren? Alle har været flittige med konstruktive inputs.

Tjek de nomineredes forumbidrag (hvis du klikker på et navn, kommer du til vedkommendes brugerside der bl.a. indeholder en link-liste over de seneste forumindlæg).

Og stem her.

Novembers bedste forumbruger var steneren, med Xau på andenpladsen.

Oktobers bedste forumbruger var peterhansen, med Kellogs på andenpladsen.

Septembers bedste forumbruger var allan_urban, med hjorte på andenpladsen.

Hvem er månedens bedste blogger?

Her har vi en kategori der indtil videre lever en relativt stille tilværelse. Vi kan kun opfordre til at man får gang i tasterne og får smidt nogle blogs afsted.

Månedens bedste blogger får et gavekort til 1000 kr, nr 2 får et gavekort på 300 kr. Med kun seks bloggere i december, kan man vist tale om værdi...

De fem nominerede er brugerne Jeffey og US Sports samt eksperterne Mike Larsen, Jesper Sørensen og Martin K. Andersen.

Jeffey har skrevet "Kan FCK gå hele vejen?" - der handler om FC Københavns chancer i Champions League.

US Sports har skrevet "MLB Dogs", om værdispil i amerikansk baseball.

Martin K. Andersen har skrevet "Mythbusting: Det unge Arsenal-hold" om London-klubben med det unge mandskab; men er det mon nu så ungt...?

Jesper Sørensen har skrevet "Hurra for Team Chicken" om Michael "Kyllingen" Rasmussens nye cykelhold. Og  "Magtspillet" om Barcelonas manipulerende præsidenter.

Mike Larsen har skrevet "Faldende tilskuertal" om de uheldige tendenser i AL-Bank Ligaen, dansk ishockeys bedste række.

Læs de nominerede blogs og stem her.

Alle brugerblogs kan ses her.

Alle ekspertblogs kan ses her.

Novembers bedste blogger var Martin K. Andersen, med Frank Pilantra på andenpladsen.

Oktobers bedste blogger var Bikerjensen, med Sahl på andenpladsen.

Septembers bedste blogger var Frank Pilantra, med Konaldo på andenpladsen.

Månedens bedste brugertipper

Decembers bedste brugertipper (og dermed vinder af et gavekort på 1.000 kr) blev peterhansen der fik et overskud på 15 enheder. Han ramte kun eet af sine fem tips, men det var til gengæld et pletskud der ville noget! Odds 20 for at Dame N'Doye scorede to mål i FCK-Esbjerg 4. december.

Nr 2 (vinder af et gavekort på 300 kr) i december blev Avint der fik et overskud på 4,8 enheder på 15 tips om vintersport, fx skiskydning.

Der var i alt syv brugere der levede op til konkurrencens krav om dels overskud, dels mindst fem tips.. Og så var der selvfølgelig en række brugere der enten havde underskud eller ikke leverede fem tips. 

Det kan varmt anbefales at man overvejer at føje sms-abonnere på de tips peterhansen og Avint (han har i skrivende stund 6 tips ude) og andre dygtige brugertippere udlægger. Det gør man (når man er logget ind på BetXpert) ved at klikke på SMS-logoet øverst på forsiden; klik derefter på "Mine abonnementer" og på "Brugertips, abonnementer - oversigt" og scroll dig frem til den eller de brugere du ønsker at føje til. Derefter modtager du en sms når de udlægger nye tips.

Hvis du altså har sms-klip på din konto; det får du ved at klikke på "Køb flere SMS klip" på sms-siden og følge anvisningerne.

Novembers bedste brugertipper var kaptajnen22 , medMonaco på andenpladsen.

Oktobers bedste brugertipper var kaptajnen22, med t.v.r på andenpladsen.

Septembers bedste brugertipper var allan_urban.

Månedens Bruger - nyt tiltag med præmier for 3900 kr

Fra og med september 2010 har vi indført månedlige "awards", hvor vi kårer - og præmierer - vores mest fremtrædende brugere i tre kategorier:

Kåringerne følges af uddeling af gavekort på en samlet værdi af knap 4.000 kr. - hver måned!

Udover æren og præmierne, får de brugere der vinder i én af de nævnte kategorier, en synlig anmærkning på deres brugerprofil, som vil fremstå som et tydeligt bevis på deres kåring til tid og evighed.

Månedens forumbruger

Ved udgangen af hver måned nominerer BetXpert 5 brugere ud fra et sæt af kriterier, der bl.a. omfatter: Antal startede tråde, antal debatdeltagelser, indlægskvalitet, hjælpsomhed...

Det er så op til alle vores brugere, via en afstemning, at bedømme hvem af de 5 der har fortjent titlen som Månedens Forumbruger.

Den bruger der efter en uges afstemning har modtaget flest stemmer, vinder - ud over æren - et gavekort på 1.000 kr., udstedt hos Gavekortet.dk.

Månedens "runner-up", dvs. den bruger der får næstflest stemmer i afstemningen, modtager - ligeledes hos Gavekortet.dk - et gavekort på 300 kr.

Månedens brugertipper

Månedens bedste brugertipper er den der opnået det største overskud. Man skal have leveret mindst 5 tips og i øvrigt levet op til kravene til brugertips.

Nr 1 vinder et gavekort til Gavekortet.dk på 1.000 kr.

Månedens "runner-up", dvs. den næstbedste brugertipper, får et gavekort på 300 kr.

Månedens blogger

Kåringen af "Månedens blogger", tager udgangspunkt i den bruger/ekspert der i løbet af en måned udmærker sig mest i vores blog-sektion.

Her kæmper brugerne altså side om side med eksperterne, modsat i de to andre månedens bruger-konkurrencer.

Ved udgangen af hver måned nominerer BetXpert 5 brugere/eksperter ud fra den forgangne måneds blog-aktivitet. I udvælgelsen af de nominerede lægges vægt på bl.a. følgende: Aktualitet/relevans, formidlingsevne, evne til at skabe debat...