Vi har hevet den dygtige brugertipper Kim Kibsgaard ind i vores ekspertpanel hvor han skal bidrage med tips til især dansk fodbold. Se hans første ekspert-spilforslag:

Brøndby - FCM Midtjylland (søndag 25. oktober): 1X

Kim er 25 år gammel og læser historie på Aarhus Universitet. Men har heldigvis også energi til at være flittig tipper og BetXpert-bruger med særlig interesse for fodbold og specialspil på fx Folketingsvalg.

Jeg bruger en hel del af min fritid på betting og al slags sport, fodbold, løb, fitness mv. Jeg har interesseret mig for betting i en del år nu, men det er først i år at jeg har skruet op for indskuddet, mængden og niveauet hvilket er gået over al forventning.

Og nu er han altså blevet indlemmet i ekspertpanelet – efter en række fine brugertips (tilbagebetaling 114% efter 94 spil).

Som ekspert vil han have fokus på Superligaen og 1. Division, men der vil også være afstikkere til andre områder.

Jeg er ret selektiv når det kommer til at vælge spil, og bruger ofte en del timer før jeg enten finder noget der er værd at spille på, eller må fortsætte jagten en anden dag. Som udgangspunkt spiller jeg på al fodbold og alle markeder, med få undtagelser. Ud over Superligaen, som ca 70% af mine spil ligger på, spiller jeg også meget på 1. division og de store europæiske ligaer. Jeg anbefaler ikke andre noget, som jeg ikke selv har spillet på.