Mike Larsen holder pause fra ekspertgerningen, så vi skal have fundet én der så nogenlunde kan udfylde hans skøjter. Er det dig?

Mike Larsen har brugt sin oddsnæse og kolossale viden om dansk ishockey til at levere fantastiske spilforslag til BetXperts læsere siden 2009 (årlig tilbagebetaling på mindst 111% og som oftest på den anden side af 125%). Faktisk siden 2005, men han holdt en pause i halvandet år fra 2008 til ultimo 2009.

Og nu er det tid til en ny pause, pga manglende tid. Det skal være ham velundt.

Mike siger i øvrigt "på gensyn" på markant facon - nemlig ved at deltage i den første udgave af BetXpert TV som har premiere senere i denne uge (mere herom om et par dage). Man må godt glæde sig!

Kyndige ishockey-tippere

Midt i tristheden over at miste – i hvert fald for en stund – så markant en ekspert, er vi nødt til at se fremad. Og heldigvis har forumdebatterne demonstreret at BetXperts læsere tæller diverse kyndige ishockey-tippere. Gemmer der sig mon en ekspert i maven hos én af dem? Det tror og håber vi.

I givet fald: Kontakt os på [email protected] 

Vi forlanger ikke at man skal kunne levere skyhøje betalinger a la Mikes, mindre kan sagtens gøre det. Men man skal have styr på sine chancevurderinger og sans for gode odds – samt være interesseret i at formidle sin indsigt i brugbare analyser (mod honorar), og ikke mindst i at deltage i forumdebatterne.