EM i december, VM i januar... Wham! Bam! (Thank you ma’m).

Jo, håndboldfans går fede tider i møde. Spillefolket såmænd også. Det vil BetXpert i hvert fald gøre sit til. Vil DU hjælpe?

Den 9. december spiller det danske kvindelandshold første kamp ved EM i Ungarn. Lotte Kiærskou, Line Daugaard og Kristine Andersen har meldt afbud, men der er masser af darlings tilbage til de danske tilskuere. Så sent som i sidste weekend vandt Danmark e-Boks Challenge med en finalesejr over Frankrig.

Men kan Danmark vinde EM? Kan Danmark overhovedet vinde den første kamp mod Tyskland – og mod de øvrige deltagere i gruppe C, Sverige og Rumænien?

Og hvad med det svage køn – hvordan vil det gå med det danske herrelandshold ved VM i januar? I weekenden var Danmark i kvartfinalen i World Cup, men fik sig hér en lærestreg af Sverige. På den anden side, ved seneste slutrunde, EM-04 i Kroatien, var det Danmark der sendte svensken hjem med halen mellem benene. Man ved aldrig. Eller gør man?

Har DU forstand på håndbold (og her taler vi ikke bare om, hvorvidt Josephine Touray ser sød ud, men reel indsigt i dansk og international håndbold) og har du lyst til at formidle denne viden til BetXperts tusindevis af brugere? Akut drejer det sig om førnævnte slutrunder, og til hverdag handler det om både klub- og landsholdshåndbold. Dansk, svensk, tysk, spansk – you name it. Er du god til at lure bookmakeren og finde gode odds og tip?

Så skal du kontakte BetXpert på [email protected]

BetXpert er Danmarks største spilleside. Vores ekspertpanel består af cirka 50 personer med specialindsigt i forskellige sportsgrene. Tjansen er som udgangspunkt ulønnet og skal baseres på en lyst til at formidle og vise hvad man kan.

Læg også mærke til de øvrige sportsgrene/ligaer, hvor BetXpert mangler eksperter:

Vi søger folk med forstand på:

NBA

Travsport

Ishockey, Elitserien (Sverige)

Fodbold, nærmere betegnet:

Portugal

Belgien

Grækenland

Schweiz

Se også BetXperts kvalifikation - hvor aspiranter kan få lov til at vise hvad de kan:

http://www.betxpert.com/ekspert/kval/