FA Cuppens tredje runde er altid god for nogle overraskelser - således også denne lørdag, hvor fx Aston Villa tabte til Sheffield United, Norwich måtte bøje sig mod West Ham og Chelsea nær var snublet hjemme mod bette Scunthorpe fra den fjerdebedste række...

BetXperts "Team Anglophile" lod sig imidlertid ikke gå på af skyggen fra den lunefulde pokal og ramte plet med 6 ud af 7 tip. Fair nok, blandt tippene var en Chelsea-sejr til lidet imponerende 1,08 (de russiske londonere sørgede i sidste ende for at vende Scunthorpes føring efter 8 minutter til en 3-1-gevinst), men der var også friske højoddsere såsom West Hams sejr til 2,56 og Yeovils udesejr over Rotherham til 4,33...

Indsatsen på i alt 1600 kroner blev til 2530, og dermed lød tilbagebetalingen for lørdagens engelske pokalkampe - inklusiv et multispil - på 158%. Well done!

BetXpert anglofile sammenrend består af eksperter fra diverse engelske rækker og så Bjarne Villadsen fra Jupiler League, der åbenbart også ved en del om fodbold på den anden side af kanalen og derfor lige giver en hånd med.

Her finder du BetXperts engelske pokalside, hvor du kan skrive dig på mailinglisten og få et praj, næste gang, der lægges analyser ud:
http://www.betxpert.com/ekspert/engcup/