Velkommen til Lasselaugesen der tager springet fra brugertipper til eksperttipper.

Se hans første eksperttip her:
22/6 14:15    8. Etape: Kasper Asgreen - Michael Matthews: 2

Lasse skal komme med cykeltip (hen ad vejen kan det være at han breder sig til andre områder, fx CS:GO). Dvs at han slutter sig til Jesper Carstens, vores mangeårige cykelmand.

21-årige Lasse har siden februar (hvor han blev delt vinder af en brugertip-konkurrence) leveret 58 cykel-brugertip med en tilbagebetaling på 119%. Et skyhøjt tal som han næppe kan holde fast i på længere sigt, men mindre kan også gøre det. Jeg har i øvrigt set hans private regnskab der siger 188 tip og en tilbagebetaling på 110%. Flot.

Lad os afslutningsvist give ordet til Lasse selv:

”Jeg har pt sabbatår, men skal læse videre på CPH Business efter sommeren. Jeg har altid haft en interesse for spil og odds, og startede allerede med at "hyggespille" som 15-16 årig. Det var dog først i 2018, at jeg begyndte at have en mere professionel tilgang til betting.

Det har altid været fodbold, der har haft min største interesse, men i de senere år har cykling catchet op. Jeg følger sporten tæt og i særdeleshed under de tre store Grand Tours. Min yndlingsrytter må være Peter Sagan :-).

93,4% af mine spillede tips i år har været på cykling, fodbold og CS-GO, og jeg føler, jeg kan byde ind på alle tre områder på Betxpert.”