Forleden udråbte vi os selv til at være blandt Europas bedste spil-medier. Hvordan går det egentlig med det? Tjah, både skidt og godt.

I Betfairs medie-konkurrence er vi styrtdykket fra en sjetteplads til en ydmyg placering som nr 35 (vi holder dog stadig de øvrige danske deltagere bag os) og har faktisk underskud.

Men ironisk nok holder vi samtidig en vældigt fin EM-tilbagebetaling, med samlet overskud. Og vi kører også flot på diverse andre områder.


Betfair-konkurrencen

Betfair* kører under EM en konkurrence hvor 57 medier, aviser og spillesider, fra 12 lande skal se hvem der kan tjene flest penge på spillebørsens EM-spil. Efter de første seks spilledage indtog BetXpert en sjetteplads. I dag ligger vi helt nede på 35.pladsen, stadig som den bedste af de fire danske deltagere, men alligevel stærkt utilfredsstillende.

Se stillingen hér: http://promo.betfair.com/mediachallenge/euro2008/standings.html


EM-succes, trods alt

Faktisk er vores placering i Betfairs konkurrence temmelig misvisende. Den skyldes at vi ikke kunnet spille mange af vores EM-tip hos spillebørsen. For samlet kan vi altså fremvise fine EM-tal.

Vores EM-team har en tilbagebetaling på ikke mindre end 146% efter 42 spilforslag. (Blandt de ramte tip har været et topscorer-spil der gav skyhøje odds 16, men selv man fratrækker dette, har EM-teamet en tilbagebetaling på 111%).

Men: Ved siden af EM-teamet har Torben N. Sørensen også udlagt tip her på siden. Desværre uden ret meget held. Kun 4 ud af 19 tip er blevet ramt, og tilbagebetalingen siger 34%. Ekstremt lavt for en tipper af Torbens kaliber, og det er faktisk et meget godt eksempel på at sådan er tipning: Op og ned. I sidste ende, i det lange løb, vil en dygtig tipper som Torben have overskud.

Hvis man sammenlægger de to sektioner, EM-teamet og Torben, står BetXpert stadig med et samlet EM-overskud på 6,89 enheder efter 61 spil. En tilbagebetaling på 111%. Nydeligt.


EM-tip

Vores EM-analyser og spilforslag: http://www.betxpert.com/ekspert/euro08/

og hér: http://www.betxpert.com/ekspert/torben/

Husk også at benytte vores EM-guide (inklusive ajourført skadesnyt): http://www.betxpert.com/euro08

Og hvis du ikke allerede er med i vores store (gratis) EM-konkurrence hvor vi i samarbejde med Sportingbet udlodder præmier for i alt 48.000 kr, så bør du lige kaste et blik på den: http://www.betxpert.com/euro08/comp/


Ikke kun EM!

Man kan nemt komme til at glemme det, men der er altså andet og mere end EM på programmet i disse dage. Og BetXpert har overskud på det meste.

Som man kan se af vores måned-statistik, går det fint på diverse områder. Tennis-eksperterne excellerer, således ramte Martin P. Andersen i dag odds 5,41 på Caroline Wosniackis sejr over Kuznetsova.

Det går også godt for blandt andre vores nye NBA-mand Casper Hougaard, Nicolai Kristensen/speedway og golfmand Morten Kaspersen.

Månedsstatistikken (hvorfra man kan klikke sig videre til de enkelte ekspertsider): http://www.betxpert.com/ekspert/stats_month.asp